Helsinki Wolverines järjestää miehille amerikkalaisen jalkapallon treenit Talin jalkapallohallissa (Purotie 8, Helsinki). Avoimiin harjoituksiin ovat tervetulleita sekä uutta harrastusta etsivät että kokeneet pelaajat.

Avoimet treenit ovat tarkoitettu kaikille jenkkifudiksesta kiinnostuneille 15 vuotta täyttäneille miehille. Aikaisemmalla lajitaustalla ei ole väliä, eikä kuntoakaan kysellä. Kolmella sarjatasolla pelaava Helsinki Wolverines tarjoaa kaikille kokeilijoille mahdollisuuden päästä pelaamaan ensi kesänä oman taitotason ja tahdon mukaisesti joko 1. divisioonassa, 2. divisioonassa tai 4. divisioonassa.
—————————————————————————————–
Avoimet Treenit järjestetään Talin jalkapallohallissa, joka sijaitsee Helsingin Talissa osoitteessa Purotie 8:

Keskiviikkona 7.2.2017 klo 19.00-21.00

Mukaan kokeilupäiviin tarvitset vain sisähalliin sopivat urheiluvaatteet, lenkkarit/nappikset ja juomapullon.
Jos kiinnostus lajiin on herännyt ja haluaisit tulla kokeilemaan lajin perustekniikoita- ja taitoja, ilmoittaudu tapahtumaan osallistumalla tähän eventiin ja kaikista tärkeintä – ota kaverisi mukaan ja ilmestykää paikalle!
ilmoittautudu facebook tapahtumaan https://www.facebook.com/events/246663772537498/

tai saavu vain paikalle!

Helsinki Wolverines
www.helsinkiwolverines.com

—————————————————————————————–
Lisätietoja voi tarvittaessa kysellä:
Turo Lipponen
puh. 050 345 2225 (finnish&english)
TAI
Sähköpostilla:
info@helsinkiwolverines.com