Helsinki Wolverines on saamassa loistavan joukkueen kasaan tulevalle kaudelle. Ei ole epäilystäkään, etteikö ahmalauma olisi haastava vastustaja muille jokaisessa sarjassa. Nämä pedot ovat taistelemassa voitoista seuraavalla kaudella: Kalle Rönkkö, Arttu Ketonen, Arttu Erkkilä, Isto Laalo, Arttu Ketonen, ECG:stä Joonatan El Ouacef, Joni Aurala, Eric Irvin, Antti Koskela. Roostersista Arno Murtoniemi. Tervetuloa joukkueeseen myös tiedotuksen puolesta!

 

Tänään esittelyssä kickeri Tomi Jokinen. Huolimatta Jokisen lyhyestä urasta Helsinki Wolverinesissa, hänestä on jo muutamien treenikertojen jälkeen tuntunut siltä, että on pelannut joukkueessa pidempääkin hyvän vastaanoton vuoksi. Jokisen polvi hajosi vuonna 2013 ja on siitä asti pelannut kickerin paikkaa. Vuonna 2017 loukkaannuttua uudestaan häneltä jäi kokonaan kausi välistä ja oli valmiina pistämään nappulat naulaan, mutta Niko Viik vetäisi hihasta, joten Jokinen päätti koittaa uudestaan Wolverinesissa kaudella 2018. Wolverines tarjoaa kaudelle 2019 potkuvalmentamista ja Jan Österlund piti huolta, että Jokisen kosketus saataisiin viimeisteltyä Vaahteraliigaa varten. Jokinen on valmiina haastamaan kykynsä ja vastustajat tulevalla liigakaudella ja lupaa tahkoa pisteitä tauluun. Tervetuloa kilpailemaan mestaruudesta toimituksen puolesta!

 

Millainen oli viime kautesi Helsinki Wolverinesissa?

”Paluu loukkaantumisen ja polvioperaation jälkeen jännitti paljon. Mutta kokonaisuutena oma kausi oli paras tähän asti, niin pisteiden kuin kokonais suorituksenkin kannalta, vaikka pelasin ainoastaan 7 peliä 10:stä.”

Miksi Wolverines?

”Olin laittamassa nappiksia naulaan 2017 syksyllä, mutta Niko Viik sai houkuteltua Wolverinesin treeneihin. Leikattu jalka kesti hyvin potkuja, joten innostuin tekemään comebackin. Olin muutenkin jo aiempina vuosina kuullut pelkkää hyvää seurasta, joten senkin puolesta valinta oli helppo.”

Mitä odotuksia sinulla on tulevalle kaudelle?

”Pystyä pelaamaan kausi loukkaantumatta ja auttaa omilla suorituksilla, potkuilla, joukkuetta voittamaan. Eli voittoa lähdetään hakemaan.”

Mitä haluaisit sanoa faneille?

”Pelit tulee olemaan varmasti huomattavasti tiukempia ja olen omalta osalta tässä tilanteessa valmis auttamaan joukkuetta saamaan kaikki mahdolliset pisteet taululle sekä helpottamaan puolustuksen työskentelyä hyvien kenttäasetelmien muodossa! Wolverines on saamassa kovan joukkueen Vaahteraliigaan, joten kaikki kannustamaan Wolverines voittoon! #ibleedblue”

 

 

Helsinki Wolverines
Niko Rättö, Toimittaja

 


 

Helsinki Wolverines toivottaa tervetulleeksi kaikki uudet lajista kiinnostuneet tai uutta aloitusta harkisevat sekä nykyiset pelaajat, jotka ovat kiinnostuneet Helsinki Wolverinesin Miesten joukkueiden toiminnasta – avoimiin harjoituksiin 15.10.2018 – 15.12.2018 asti. Treeniaikataulut ovat Talin Jalkapallohallissa (Purotie 8, Helsinki):
Ma klo 21
Ke klo 20
Su klo 16

Mukaan tarvitset Verkkarit/Shortsit + lenkkarit.

Helsinki Wolverinesin miesten joukkeet pelaavat kaudella 2019 Vaahteraliigaa, 2. tai 3. Divaria ja 4. Divaria, joten joukkue ja peliaikaa löytyy kaikille kaudelle 2019!
Naisten joukkueet osallistuvat Naisten Vaahteraliigaan ja 1 Divisioonaan.
Wolverinesilla on aikuisten lisäksi juniorijoukkue kaikissa juniorisarjoissa.

Lisätietoja info@helsinkiwolverines.com tai Isto Laalolta (040 552 8756)

Tervetuloa mukaan olit sitten vanha tekijä, tai uutta harrastusta harkitseva.