Joulu on jo ovella ja joukkueelle parempaa lahjaa ei voisikaan olla kuin loistavien ja lupaavien pelaajien signaukset ennen tulevaa liigakautta.  Yksi lupaavista pelaajistamme tulee Porvoosta ja hän on viime kaudella taitonsa meille osoittanut Arttu Erkkilä. Päävalmentaja Kari Titola kommentoi: ”Loistavaa, että Arttu jatkaa joukkueessa. Arttu on erittäin hyvä urheilija ja oli tärkeä osa voittavaa joukkuetta jo ensimmäisellä kaudellaan. Odotan nuoren miehen ottavan edelleen isoja harppauksia kehityksessään.” Tervetuloa myös toimituksen puolesta.

 

Millainen oli viime kautesi Helsinki Wolverinesissa?

”Hyppäsin kelkkaan mukaan juuri ennen kauden alkua keväällä ja mielestäni sopeuduin joukkueeseen erittäin hyvin. Kausi oli omasta mielestä paras, mitä olen tähän mennessä pelannut.”

Miksi juuri Helsinki Wolverines?

”Koen, että Wolverinesin valmennus ja organisaatio sopivat minulle pelaajana parhaiten. Valmennus on ollut erinomaista ja Robert Johnsonin opissa kehitys on taattua.”

Odotuksesi ensi kaudelle?

”Odotan, että wolverines on tulevalla kaudella nälkäinen joukkue täynnä voitontahtoa.”

Terveisiä faneille?

”Toivon, että fanit kannustavat tulevalla kaudella Wolverinesia yhtä paljon, kuin viime kesänä!”

 

 

Helsinki Wolverines
Niko Rättö, Tiedottaja

 


 

 

Helsinki Wolverines toivottaa tervetulleeksi kaikki uudet lajista kiinnostuneet tai uutta aloitusta harkisevat sekä nykyiset pelaajat, jotka ovat kiinnostuneet Helsinki Wolverinesin Miesten joukkueiden toiminnasta. Treeniaikataulut ovat Talin Jalkapallohallissa (Purotie 8, Helsinki):

Ma klo 21
Ke klo 20
Su klo 16

Mukaan tarvitset Verkkarit/Shortsit + lenkkarit.

Helsinki Wolverinesin miesten joukkeet pelaavat kaudella 2019 Vaahteraliigaa, 2. Divaria ja 3. Divaria, joten joukkue ja peliaikaa löytyy kaikille kaudelle 2019!

Naisten joukkueet osallistuvat Naisten Vaahteraliigaan ja 1 Divisioonaan.

Wolverinesilla on aikuisten lisäksi juniorijoukkue kaikissa juniorisarjoissa.
Lisätietoja info@helsinkiwolverines.com tai Isto Laalolta (040 552 8756)

Tervetuloa mukaan olit sitten vanha tekijä, tai uutta harrastusta harkitseva.