Hyvää joulua ja joulurauhaa kaikille!
Vuosi on ollut kova ja palkitseva. Helsinki Wolverines nousi jälleen Vaahteraliigaan ja aikoo kiinnittää paikkansa siellä. Tämä ei olisi ollut mahdollista ilman pelaajien halua kehittyä, valmentajien ammattimaisuutta ja kokemusta sekä arvokkaiden fanien kannatusta. Kiitos vielä kaikille teille, jotka olette olleet mukana tällä kaudella. Nyt on aika suunnata katse kohti ensi kautta.

 

Puheenjohtajan Isto Laalon joulutervehdys:

”Helsinki Wolverines toivottaa kaikille jäsenille, faneille ja tukijoille rauhallista joulua ja onnea vuodelle 2019! Kiitos kuluneesta kaudesta koko Wolverines-perheelle. Tästä on hyvä jatkaa kohti uutta ja jännittävää jenkkifutiskautta!”

Päävalmentajan Kari Titolan joulutervehdys:

”Hienosti menneen kauden jälkeen, valmistautuminen Vaahteraliigaan ja sen asettamiin uusiin haasteisiin aloitettiin heti kauden loputtua. Onkin ollut hienoa nähdä, miten Wolverines on joukkueena ollut uusien pelaajien kiinnostuksen kohteena. Kiinnostusta on ollut paljon sekä kotimaisten että ulkomaisten pelaajien osalta. Isoin haaste onkin ollut miettiä roolitusta siten, että saadaan omat ja kotimaiset pelaajat mahdollisimman hyvin mukaan, mutta kuitenkin tarpeeksi kilpailua pelipaikoista niin, että kaikki joutuvat tekemään itsestään mahdollisimman hyvän pelaajan ja harjoittelemaan kovaa. Syksy onkin parasta aikaa pohjan rakentamiselle ja kesään valmistautumiselle. Harjoituksissa on tähän aikaan vuodesta helpompi pitää painotusta nopeus, ketteryys ja pelipaikkakohtaisissa tekniikoissa. Asioissa, joita ilman pelikirjoilla ei ole hirveästi merkitystä. Jokainen pelikutsu kuitenkin sisältää useita eri tekniikoita stancestä alkaen ja tuskin onnistuu kovin hyvin ilman noiden tekniikoiden hallitsemista. Varsinkin kun ensi kaudella vastaustajien asettamat vaatimukset kasvavat sekä pelinopeuden että lajitaidon osalta.

Nyt on aika kuitenkin pelaajien ja valmentajien rauhoittua hetkeksi. Toivon mukaan nauttia perheiden yhdessäolosta, syödä hyvin ja ladata akkuja. Ruokaa sulatellessa voi kirkastaa mielessään ensi vuoden tavoitteita omalta osaltaan. Miettiä miksi lajia harrastaa ja mitä siltä haluaa. Kun tavoitteet ovat selkeästi mielessä, on helpompi tehdä niitä pieniä päivittäisiä päätöksiä, jotka vievät sitten tavoitetta kohti.

Päävalmentajan ominaisuudessa haluan kiittää koko Wolverines perhettä kuluneesta vuodesta. On ollut hienoa nähdä, miten yhteisöllisyydestä pidetään huolta läpi koko organisaation. Ja erityiskiitos faneille, joiden tuki on se kaikkein tärkein asia jokaiselle joukkueelle.”

 

 

Helsinki Wolverines
Niko Rättö, Tiedottaja

 


 

 

Helsinki Wolverines toivottaa tervetulleeksi kaikki uudet lajista kiinnostuneet tai uutta aloitusta harkisevat sekä nykyiset pelaajat, jotka ovat kiinnostuneet Helsinki Wolverinesin Miesten joukkueiden toiminnasta. Treeniaikataulut ovat Talin Jalkapallohallissa (Purotie 8, Helsinki):

Ma klo 21
Ke klo 20
Su klo 16

Mukaan tarvitset Verkkarit/Shortsit + lenkkarit.

Helsinki Wolverinesin miesten joukkeet pelaavat kaudella 2019 Vaahteraliigaa, 2. Divaria ja 3. Divaria, joten joukkue ja peliaikaa löytyy kaikille kaudelle 2019!

Naisten joukkueet osallistuvat Naisten Vaahteraliigaan ja 1 Divisioonaan.

Wolverinesilla on aikuisten lisäksi juniorijoukkue kaikissa juniorisarjoissa.
Lisätietoja info@helsinkiwolverines.com tai Isto Laalolta (040 552 8756)

Tervetuloa mukaan olit sitten vanha tekijä, tai uutta harrastusta harkitseva.