Hej Marcus, kesä lähestyy vauhdilla. Kuinka olet valmistaudut tulevaan kauteen ?
Kuten varmaan moni muukin, käynyt puntilla ja treeneissä. Olen yrittänyt hiota tekniikkaa kuntoon sekä oppimaan lukemaan paremmin peliä.

Missä ja koska aloitit pelaamaan ?
Vuonna 2009 kun aloitin opiskelut näin ilmoituksen yliopiston seinällä ilmoituksen, että Åbo Akademin joukkue perustetaan. 2010 pelasin ensimmäisen otteluni Campus Touchdown bowlissa Åbo Akademi 09ersissa. Kesällä 2011 tuli pelattua ensimmäinen 11v11 ottelu Sipoon Bulldogsin paidassa. Seuraavat 3 kesää meni Bulldogsissa, 1. ja 2.divaria pelatessa. Terveisiä vaan Sipooseen, hieno seura ja hienot ihmiset! Vuonna 2015 tuli muutettua Helsinkiin ja sitä kautta siirryttyä Wolvoihin.

Olet pelannut jo pitkään Helsinki Wolverinesissa, kuinka olet viihtynyt ja paras muistosi tähän mennessä ?
Juu, taitaa alkaa viides kausi ja siihen liittyy paljon muistoja, muutama loukkaantuminen ja finaalitappio. Paras muisto Wolverines paidassa on varmaan viime kesältä kun voitimme vihdoin ja viimein Spagettimaljan. Tosin joukkuekaverit muistaa meikäläisen todellisen onnistumisen finaalissa kun loukkasin nilkkani. Kyseisestä tilanteesta olen saanut kuulla kuittailua jopa töissä. Josta tulikin mieleen, että tahtoisin kiittää GA Telesis Engine Service Oy:tä, heidän tuesta minua ja joukkuetta kohtaan ja siitä että yhteistyö jatkuu myös tänä kesänä.

Haluatko lähettää terveisiä Wolverines kannattajille?
Tulkaa kesällä katsomaan hyviä pelejä!

Kuva: Riku Flink

Helsinki Wolverinesin kausikortit kaudelle 2019 ovat saapuneet painosta🏈

Kausikortti pitää sisällään sekä Naisten Vaahteraliigan että Miesten Vaahteraliigan kaikki kotiottelut (sisältää myös Playoffs ottelut) upealla Brahenkentällä Helsingin Kalliossa!

Brahenkenttä

Yksittäisten otteluiden lippujen hinnat:

Miesten kotiottelut 10 eur (mahdollinen playoffs peli 20 eur)

Naisten kotiottelut 5 eur (mahdollinen playoffs peli 10 eur)

Kortin voi noutaa kaikista Helsinki Wolverinesin Miesten Vaahteraliigan ja Naisten Vaahteraliigan kotiotteluista portilta.

Varmista istuinpaikkasi hyvissä ajoin kaudelle 2019 lunastamalla omasi maksamalla 50 eur Helsinki Wolverinesin tilille FI20 1555 3000 1183 24 ja viestiksi kausikorttiin haluamasi käyttäjän etu- ja sukunimi.