Hallitseva 7vs7 mestari, vaaleanpunaisissa sukissa viihtyvä, Wolverines Pink, ei ole lepäillyt syksyn jälkeen. Pink on harjoitellut ahkerasti Bluen kanssa uuden valmentajansa Pauli Anttilan johdolla. Jengiin on tullut muutosta, osa pelaajista on muuttanut ylöspäin, mutta samalla on tullut pelaajia ylemmistä tiimeistä. Joka vuosi tuo myös uusia naamoja mukaan rakkaaseen harrastukseemme.

Tänä vuonna Pink iskee ensimmäistä kertaa kotiturnauksessaan 27.4. Braahen kentällä, Kalliossa. Historia on osoittanut että Pink on vahva kotona, ja kun muut sarjat eivät ole alkaneet, saadaan pelituntumaa etsiviä varmasti mukaan Bluen pelaajista.

Mikko Hellemaa
Kuva: Miska Varis

Helsinki Wolverinesin kausikortit kaudelle 2019 ovat saapuneet painosta🏈

Kausikortti pitää sisällään sekä Naisten Vaahteraliigan että Miesten Vaahteraliigan kaikki kotiottelut (sisältää myös Playoffs ottelut) upealla Brahenkentällä Helsingin Kalliossa!

Brahenkenttä

Yksittäisten otteluiden lippujen hinnat:

Miesten kotiottelut 10 eur (mahdollinen playoffs peli 20 eur)

Naisten kotiottelut 5 eur (mahdollinen playoffs peli 10 eur)

Kortin voi noutaa kaikista Helsinki Wolverinesin Miesten Vaahteraliigan ja Naisten Vaahteraliigan kotiotteluista portilta.

Varmista istuinpaikkasi hyvissä ajoin kaudelle 2019 lunastamalla omasi maksamalla 50 eur Helsinki Wolverinesin tilille FI20 1555 3000 1183 24 ja viestiksi kausikorttiin haluamasi käyttäjän etu- ja sukunimi.