Väliviikon viettänyt Wolverines (1-1) oli hionut pelikuviotaan, kun Seinäjoki Crocodiles (0-2) saapui vieraaksi SM-sarjan neljännelle kierrokselle. Kapealla kokoonpanolla peliin saapunut Crocodiles taisteli sinnikkäästi aurinkoisella Bragulla, mutta pelin edetessä vähäiset palautumishetket alkoivat näkymään.

Wolverines-puolustus oli todella vahva läpi ottelun ja Crocodiles-hyökkäyksen ensimmäiset uudet yritykset nähtiin vasta toisen jakson lopussa.

Ensimmäisen jakson ainoa pistesuoritus nähtiin, kun Wolverinesin Sebastian Lugora juoksi keskeltä puolustuslinjan läpi. Lisäpistepotkun epäonnistuttua tilanne Wolverinesille 6-0.

Toisella jaksolla Rasmus Laalo nousi vahvasti esiin, kun hän ensin otti vastaan pelinrakentaja Arno Murtoniemen pitkän heiton laidasta ja eteni 60 jaardia. Pian tämän jälkeen Rasmus Laalo löytyi lyhyessä heittopelissä keskeltä vapaana maalialueelta. Onnistuneen kahden pisteen yrityksen myötä lukemat 14-0 kotijoukkueelle.

Rasmus Laalo teki myös ottelun seuraavan TD:n näyttävällä 50 jaardin kiinniotolla. Lisäpisteiden onnistuttua puoliajalle mentiin Wolverinesin 22-0 johdossa.

Ottelun kolmas neljännes lähti Wolverinesin puolustuksen tyrmäysiskulla, kun miesten edustusjoukkueessa vahvasti esiintynyt Willy Lindfors palautti Crocodilesin pallonmenetyksen aina 4 jaardin linjalle. Kun toinen miesten edustusjoukkueen puolustuksen avauspelaaja Arttu Ketonen nappasi Arno Murtoniemen heiton laidasta oli tilanne heti jakson alkuun 28-0 kotijoukkueelle.

Kolmannella neljänneksellä nähtiin vielä yksi kuuden pisteen suoritus Elmeri Laalon kiinniotolla.  34-0.

Ottelun viimeisellä neljänneksellä Crocodiles pääsi jo Wolverinesin 10 jaardin linjalle, mutta joutui lopulta perääntymään pisteittä. Ottelun viimeinen pistesuoritus nähtiin jakson lopussa, kun Wolverinesin Deniz Ünal juoksi keskeltä puolustuksen läpi. Näin ottelu päättyi Wolverinesin 40-0 voittoon.

Lopulliset U20 SM-sarjan pudotuspelipaikat jaetaan ensi viikonloppuna sarjan viimeisellä kierroksella. Roostersin sunnuntaina tyrmännyt Vaasa Royals pelaa kotiottelussa Helsinki Wolverinesia vastaan. Tämän otteluparin voittaja varmistaa myös jatkopelipaikan Roosterin seurassa. Kolmannen ja viimeisen pudotuspelipaikan vie joko Porvoo Butchers mahdollisella voitolla Seinäjoesta tai Royals – Wolverines ottelun häviäjä, joten panosta runkosarjan viimeisellä kierroksella löytyy.

Wolverines Crocodiles 2019 U20

Teksti ja kuvat: Jan Sundblad