Eilen Vantaalla pelattiin todella hieno Miesten 2 divisioonan vääntö Vantaan Taftin ja Helsinki Wolverines välillä. Taft oli tullut peliin hyvin valmistuneena ja nälkäisenä nuorta taitoa ja innostusta täynnä. Helsinki Wolverines Blue oli 27 pelaajan rosterilla mukana, josta puuttuivat kaikki U20 juniorit, koska tänään pelataan U20 Suomen mestaruudesta Vaasassa Royalsia vastaan.

Ensimmäinen puoliaika meni 16-14 kotijoukkueelle, jonka peli-ilme oli todella hieno ja Taft sai nollattua Ahmojen vahvuudet pois. Puoliaika oli todellista vääntöä pallon molemmilla puolilla.

Toinen puoliaika alkoi Wolvojen aloituspotkulla, josta vierasjoukkue sai väännettyä pallon rähmäyksellä itselleen ja laittoi pallon maaliin. Toisella puoliajalla Wolvojen pääosin late enteistä ja ikääntyneistä pelaajista koostunut rosteri sai pidettyä pelin tasaisena taidokasta Taftia vastaan. Pelin käännekohta nähtiin viimeisellä neljänneksellä, jolla Johannes Siirilän juoksuilla ja rissujen taidokkailla kopeille saatiin käytettyä kellosta melkein 6 minuuttia pois, driven päättyessä ahmojen Touchdowniin. Lopullinen ratkaisu tapahtui Taftin saadessa pallon takaisin 2 minuuttia ennen loppuvihellystä kun Taft rähmäsi juoksussa pallon ja Wolverines peitti sen. Hienoa peli molemmilta miehistöiltä. Blue jatkaa vierasturneeta ja pelaa seuraavan pelin vieraissa Porvoossa Pallokentällä Sunnuntaina 14.7 klo 13.00 Teurastajia vastaan. Tule paikalle kannustamaan Blue voittoon toista puhtaanpelin joukkuetta vastaan

Pelin tulos 32-42 (16-14)

Helsinki Wolverinesin Vaahteraliigamiehistö aloittaa pitkän maakuntaturneen. Seuraava kotipeli on vasta La 3.8 klo 16.30 Brahen kentällä. Postailemme mukavia kuvia ja tapahtumia maankuntaturneemme vaiheista.

Osta Naisten ja Miesten yhteinen kausikortti Wolverinesin kotipeleihin kaudelle 2019. Alennettuun hintaan 25 eur (2 kotipeliä 2*10 eur + mahdollinen playoff peli 20 eur sekä naisten kotiottelu 5 eur + playoff ottelu 10 eur) Loistavan kausikorttidiilin voit lunastaa myös paikan päältä ja sen voi maksaa myös Smartum kulttuuriseteleillä.

http://helsinkiwolverines.com/helsinki-wolverinesin-kausikortit/