Wolverines on solminut sopimukset kolmen tehopuolustajan kanssa kaudelle 2020. Puolustuksen päävalmentaja Jan Vilkko on tyytyväinen kiinnityksiin, sillä yhdessä useamman vuoden ajan Wolverinesin puolustuksen linjan avainpelaajana toimineen Toni Lindholmin ja toista kautta perheessä pelaavan Benjamin Banks Egbudiwen, antoi kokoonpano lisää pelivaraa amerikkalaisvahvistuksia pohtiessa.

Wolverines-paitaan palaa säkitystehtaaksikin nimitetty Petri Pallari (188/105). Kaksi viimeistä kautta Pallari on pelannut Porvoon Butchersissa, johon hän suuntasi voitettuaan 1-divisioonan säkitystilastot kaudella 2017 ahmalaumassa. ”Petri tuo syvyyttä ja vauhtia muutenkin laadukkaaseen puolustuksen linjaan. Hän voi liikkeellään tippua välillä myös peittoon, joka monipuolistaa puolustustamme entisestään.”

Toinen paluumuuttaja on TAFTissa peliuransa aloittanut Niko Nousiainen (193/130). Nousiainen pelasi muutaman ottelun ahmaperheessä jo 2017 vietyään Basel Gladiatorsit finaalipeleihin saakka. Valitettava loukkaantuminen maajoukkueleirillä pelikauden lopulla keskeytti Nousiaisen etenemisen hetkeksi. Kova työ on tuottanut tulosta ja Nousiainen palaa pelikentille uhoa täynnä. ”Nikon halusin meille todella, hänen moottori ja asenne eivät lopu ja minulla on fiilis että se todellinen läpimurto Suomessa jäi kuitenkin tekemättä. Tätä ollaan selvästikin korjaamassa tulevalla kaudella.”

Porvoosta siirtyy Pallarin lisäksi myös uusi kasvo ahmalaumassa. Janne Lahikainen (182/90) on herättänyt huomiota merkittävällä määrällä taklauksia – kolmessa kaudessa huimat 93, joista 16,5 linjan takana ja viisi säkkiä. ”Tutun luottopelaajan saaminen joukkueeseen helpottaa valmennusta huomattavasti. Janne tulee siivoamaan oman laitansa varmuudella, mielenkiinnolla odotan tulisiko nyt jo se uran ensimmäinen syötönkatkokin.”

 

Kausikortilla pääset kaikkiin naisten ja miesten kotiotteluihin. Jefu on parasta paikan päällä – tilaa siis oma kausikorttisi sähköpostitse info@helsinkiwolverines.fi !

Haluamme tarjota kannattajillemme enemmän, joten Wolverinesin kausikortin onnellisena omistajana saat otteluiden lisäksi paljon etuja. Lisäksi tuet Liikuta Lasta ry:n toimintaa. Liikuta Lasta ry on vuonna 2015 perustettu voittoa tavoittelematon suomalainen hyvinvointiyhdistys, joka tuottaa lapsille ja nuorille monimuotoisia elämyksiä ja kokemuksia koko elämän mittaiselle matkalle. Wolverines lahjoittaa jokaisesta myydystä kausikortista 5 euroa Liikuta Lasta ry:lle heidän toimintansa kehittämiseen. Lue lisää yhdistyksen toiminnasta osoitteessa liikutalasta.fi