Helsinki Wolverines on solminut sopimuksen kaudelle 2021 24-vuotiaan kulmapuolustaja Dejion Lynchin kanssa. Lynch (183/89) pelasi yliopistouransa NCAA:n 1-divisioonassa, Southeastern Louisianan Lionseissa ja johti joukkueensa välieriin asti kaudella 2019. Uransa aikana Lynch pelasi yhteensä 30 ottelua. Tilastoihin jäi yhteensä 84 taklausta, kaksi taklausta aloituslinjan takana, yksi pelinrakentajan säkitys ja 13 onnistunutta heiton puolustusta.

”Dejion on loistava urheilija suoraan yliopistokentiltä, jonka uskomme olevan niin Vaahteraliigan kuin Euroopankin tasolla huippuluokan kulmapuolustaja. Hänen nopeutensa ja varjostuskykynsä aiheuttavat ongelmia vastustajan hyökkäykselle. Olemme tyytyväisiä siitä, että olemme saaneet Dejionin kaltaisen pelaajan joukkueeseemme ja uskomme, että hän täydentää Wolverinesin puolustusta erittäin hyvin kaudella 2021.”

”Olen innoissani päästessäni osaksi Helsinki Wolverinesia. Joukkue on yksi Euroopan parhaista ja olen iloinen, että voin olla osa jotakin erityistä”, Lynch kiittelee. ”Tulevalla kaudella aion tehdä kaikkeni auttaakseni joukkuettani voittamaan mestaruuden.” Pelaajana Lynch kuvaa itseään keskittyneeksi ja sanoo tekevänsä määrätietoisesti kaikkensa voittaakseen. ”Olen hyvin erilainen kentän ulkopuolella. Olen rento, tykkään pitää hauskaa ja välillä hassutellakin.”

Lynch toivoo pääsevänsä kokemaan mahdollisimman paljon Suomessa. ”Olen Kalifornian Los Angelesista, jossa on paljon erilaisia kulttuureita ja ruokia. Haluaisin päästä kokeilemaan erilaisia suomalaisia ruokia ja tutustumaan suomalaiseen kulttuuriin.” Joukkueenjohtaja Johanna ”Mamma” Valasti varmasti tutustuttaa Dejionin sekä aiemmin kiinnostuksensa suomalaiseen ruokaan ilmaisseen pelinrakentaja Ryan Samplen maksalaatikon ihmeelliseen maailmaan.

”Kiitos faneille kannustuksesta. Tulevaa kautta ei kannata jättää väliin, koska siitä tulee varmasti erityinen”, Lynch lupailee.

 

 

Highlights:

https://youtu.be/nWB7eL4HsFk