Päivässä on 86 400 sekuntia. Mietitkö miten ajan käyttäisit? Älä jää yksin, vaan nouse ylös ja tule treenaaman jenkkifutista meidän kanssa! Tarjoamme sinulle yhteisön jossa voit olla oma itsesi, ja jossa kaikki kannustavat toisiaan. Jo heinäkuussa voit olla kentällä, osana peliä. Ota haaste vastaan nyt, ja tule mukaan!

Helsinki Wolverines Ladies järjestää amerikkalaisen jalkapallon alkeiskurssin kaikille 16-vuotta täyttäneille naisille 19.5. alkaen. Kurssilla käydään läpi jenkkifutiksen perustekniikoita, kuten pallon kiinniottoa ja kantamista, blokausta sekä taklaamista. Samalla pääset tunnustelemaan mahdollista tulevaa pelipaikkaasi, ja sisäistämään muuten lajia, sen sääntöjä sekä joukkueen puolustuksen tai hyökkäyksen pelitaktiikoita.

Mukaan voit tulla oli harrastustaustasi tai kuntosi millainen tahansa. Jenkkifutis on siitä mahtava laji, että eri pelipaikoilla tarvitaan erilaisia ominaisuuksia joten kaikille löytyy varmasti sopiva rooli! Tavoitteena ja tahtotilana on, että alkeiskurssin osallistujat ovat valmiita pelaamaan jo heinäkuussa alkavassa naisten 1-divisioonassa joukkueen mukana. 

Alkeiskurssin treenit järjestetään keskiviikkoisin klo 18:30-20:30 Velodromin ulkokentällä. Treeneihin et tarvitse aluksi mukaan muuta kuin säähän sopivan ulkoliikuntavaatetuksen, nappikset tai lenkkarit, sekä oman vesipullon. Osallistujat ovat myös tervetulleita osallistumaan joukkueen muihin treeneihin (tiistaisin klo 18:00-20:00 ja torstaisin klo 19:30-21:30). Alkeiskurssille ilmoittautuminen ei sitoutua sinua vielä mihinkään, vaan voit vapaasti tulla tutustumaan lajiin missä vaiheessa tahansa. Saat tarkemmat tiedot harrastuksen aloittamisesta ilmoittautumisesi jälkeen.

 

Lämpimästi tervetuloa mukaan Wolverines Ladiesin jefuperheeseen, ilmoittaudu mukaan nyt!

Lisätietoja:

naiset@helsinkiwolverines.com

Päävalmentaja
Pekka Lamminsalo
050 598 3486

Joukkueenjohtaja
Linda Mustakari
0400 010 444

 


Helsinki Wolverines Ladies on helsinkiläinen naisten amerikkalaisen jalkapallon joukkue, joka on perustettu syksyllä 2014. Noin 60 pelaajasta koostuva joukkue pelaa kahdella sarjatasolla: naisten 1-divisioonassa sekä Naisten Vaahteraliigassa. Joukkue on nelinkertainen suomenmestari (2017, 2018, 2019, 2020) ja osallistunut myös kansainvälisiin otteluihin ja turnauksiin.