Vaahteraliigan kolmannella viikolla Helsinki Wolverines toivottaa United Newland Crusadersin ensimmäiseen kotiotteluunsa Käpylän Velodromille. Molemmilla joukkueilla on takanaan karvaat tappiot kauden alkuun, joten on itsestäänselvää, että tilastoihin halutaan tästä ottelusta hyvien suoritusten lisäksi voitto. Etenkin kotijoukkue Helsinki Wolverinesilla on paljon pelissä, sillä tämä ottelu tulee voittaa, jotta välieriin selviytyminen on vielä mahdollista.

Kauden alku on ollut ahmalaumalle koetteleva. Hyökkäys on lähtenyt jokseenkin kipuillen liikkeelle, mutta hienoja onnistumisia on saatu etenkin juoksupeleissä RB Breon Allenilta ja hyökkäyksen linjalta. Kunhan pelinrakentaja Cedric Johnsonin heittopeli sujuvoituu, hyökkäyksen palaset loksahtavat viimein paikoilleen. Päävalmentaja Mattingly toteaa: ”joukkue on harjoitellut ahkerasti. Laitahyökkääjissä on tullut muutoksia, sillä olemme päättäneet purkaa Mavin Saundersin sopimuksen jäljellä olevalle kaudelle. Koimme sen olevan paras vaihtoehto molemmille osapuolille. Toivomme vain hyvää hänelle tulevaisuudessa.”

Kaksi viikkoa sitten Crusaders antoi hienon esityksen kyvyistään ensimmäisessä Vaahteraliigaottelussaan Porvoon Butchersia vastaan. Ottelu olisi voinut hyvinkin päättyä Crusadersin hyväksi, mutta ratkesi kuitenkin vierasjoukkue Butchersin voittoon. Robert Johnson ja Kam Harris, molemmat entisiä Wolverines-pelaajia, olivat selkeitä tähtiä joukkueen hyökkäyksessä. Aikaisemmassa kahdessa ottelussa pääosin hienosti pelannut Wolverinesin puolustus pääsee testaamaan kykyjään tämän hyökkäyksen pysäyttämisessä.

Ottelun odotetaan olevan viihdyttävä ja Ilmatieteen laitos on luvannut perjantai-illalle aurinkoista keliä. Luvassa siis paikan päällä parasta jenkkifutista parhaimmassa mahdollisessa kesäsäässä! Tule siis kannustamaan kotijoukkuetta Velodromille tulevana perjantaina 2.7. klo 18:30. Portit aukeavat hyvissä ajoin ennen aloituspotkua – saavuthan siis ajoissa paikalle!

Liput voit ostaa ennakkoon tästä. Klikkaa myös itsesi osallistujaksi Facebook-tapahtumaan tästä. Mikäli et pääse paikalle, ottelua voi seurata tuttuun tapaan Ruutu+ -palvelusta tai Suomen ulkopuolella AFI.tv:stä.

 

 

Mavin Saunders’ contract was terminated by the team. Coaches and the board decided it was the best for the remainder of the season. We wish him nothing but the best in his future.