Wolverines Blue otti revanssin Hämeenlinna Tigersista lukemin 12-6 (6-6), kun joukkueet kohtasivat toistamiseen 2-divisioonan ottelussa.

Tasaisen ja vähäpisteisen ottelun vahvuudet löytyivät etenkin joukkueiden puolustuksista, jotka pitivät hyökkäykset aisoissa. Wolverines-hyökkäys eteni ottelussa yhteensä 196 jaardia, Tigersin vastaavan luvun ollessa 142 jaardia.

Wolverinesin heittopainotteinen hyökkäys eteni 170 jaardia heittäen, kun Tigers heitti 58 jaardia. Vastaavasti juoksupuolella Tigers vei jaardit selvästi 84 vs 26.

Wolverinesin molemmista maalisuorituksista vastasi 03-syntynyt WR Matias Tuominen, joka eteni ottelussa yhteensä 102 jaardia.

Tigersin ainoasta maalisuorituksesta vastasi Jaakko Salminen. Eniten jaardeja joukkueessa keräsi RB Mika Kulmala, mutta esiin täytyy nostaa Wolverinesissakin pelanneen takapuolustajan Aku Kattaisen panos etenkin heittopuolustuksessa sekä lentopotkujen palautuksissa, joista pisin oli yli 70 jaardia.

Molemmat joukkueet pääsivät usein toisensa maalialueiden lähelle, mutta viimeistely jäi tehottomaksi. Pelin viimeisellä neljänneksellä Wolverines Ladies -apuvalmentaja Josh Claassenin syötönkatko auttoi tyrehdyttämään Hämeenlinnan alkanutta loppukiriä. 12-6 voiton myötä Wolverines on voittojen ja tappioiden osalta tilanteessa 1-2.

Wolverines Bluen viimeinen runkosarjan ottelu on Turussa 14.8, kun vastaan asettuu vielä voitoton Trojans.

Teksti ja kuvat JS