Miesten Vaahteraliigakauden päätyttyä välierien ulkopuolelle, on ahmalaumassa käännetty katseet jo kohti kautta 2022. Ensimmäisenä askeleena Wolverines on kiinnittänyt päävalmentaja Michael Mattinglyn kolmannelle kaudelleen. Lisäksi viime off-seasonilla fysiikkavalmentajan rooliin astunut pitkäaikainen Wolverines-toimija Ilari Lehterä on lupautunut jatkamaan tärkeää työtään.

Mattingly jatkostaan: ”Olen erittäin innoissani siitä, että jatkan Wolverinesissa kaudella 2022. Päästyämme kaudella 2020 Vaahteramaljaan asti, on selvää, ettei tavoitteemme ja suunnitelmamme päättyneelle kaudelle toteutuneet. Monet asiat eivät menneet toiveidemme mukaan, mutta lopulta onnistuimme silti pääsemään lähelle välieräpaikkaa. Seurassamme tiedetään, mitä tulee tehdä, jotta voimme jatkaa joukkueena kasvamista ja kehittymistä parempaan suuntaan. Joitakin muutoksia on tietenkin edessä. Olen iloinen, että pääsen jälleen työskentelemään ja jatkamaan mestaruuden tavoittelua kaikkien kanssa.”

Wolverinesin Turo Lipponen jatkaa samalla soinnulla: ”Meistä on mahtavaa saada Mike mukaan myös kaudelle 2022. Olemme jo ottaneet ensiaskelia yhteistyössä Mattinglyn kanssa rakentaaksemme valmennustiimiämme ensi kaudelle. Hän jatkaa myös juniorivalmennuksessa ja kokoaa yhteistyössä seuran kanssa valmennustiimejä juniorijoukkueisiimme. Odotamme innolla yhteistyön jatkumista.”

Myös Lehterä aloittaa työt tulevaa kautta varten positiivisilla fiiliksillä: ”Odotan innolla toista vuotta! Ensimmäinen vuosi kului sopeutuen hyvin moneen asiaan, koronan tuomiin muutoksiin ja rajoituksiin, lajivalmentajiin ja pelaajiin tutustumiseen sekä oman roolini kartoittamiseen. Jatkuvuus antaa aina paremman pohjan tiiviimmän yhteistyön kehittämiselle, niin lajivalmentajien kuin pelaajien kanssa.”

Lipponen jatkaa: ”Ilari on tehnyt loistavaa työtä fysiikkavalmennuksessa. Syyskuusta lähtien aloitamme Ilarin johdolla fysiikkaharjoitukset. ” On sanomattakin selvää, että Wolverinesissa ollaan mielissään myös Ilarin jatkosta – kohti kautta 2022!