”Let’s get it!” -Sebastien Sagne

Helsinki Wolverinesin U20-joukkue valmistautuu parhaillaan omalta osaltaan syyskuun 19. päivä alkavaan kauteen. Wolverinesin lisäksi U20 SM-sarjaan osallistuu tänä vuonna Royals, Roosters, Falcons, Crocodiles ja Butchers. Näillä näkymin kokonaan ulkona pelattava kausi on oletettavasti sääolosuhteiden osalta pelaajien sisua koetteleva, sillä finaaliottelu venähtää miltei marraskuun puolelle.

Wolverinesin valmennustiimi on hiljattain vahvistunut tunnetulla nimellä, kun seuran oma kasvatti Sebastien Sagne solmi valmentajasopimuksen U20-joukkueeseen. Sagne nousi otsikoihin keväällä allekirjoitettuaan sopimuksen CFL-joukkue Saskatchewan Roughridersin kanssa, mutta unelma ammattilaisurasta amerikkalaisessa jalkapallossa jäi jäähylle, kun Sagnen akillesjänne katkesi harmittomassa harjoitustilanteessa.

Wolverinesin miesten päävalmentaja Michael Mattingly on selvästi mielissään lisäyksestä valmennustiimiin: ”Sagnen osallistuminen U20-valmennukseen on iso juttu. Hän on hyvin tunnettu ja arvostettu osa jenkkifutisyhteisöä täällä Suomessa ja Euroopassa. Sagnen osaamisesta on paljon apua nuorten kehittymisen kannalta, joka on luonnollisesti iso juttu seuran tulevaisuutta ajatellen!”

Wolverinesin U20-joukkueen valmennustiimiin kuuluu kaudella 2021 Sebastien Sagnen lisäksi Michael Mattingly, Aki Rinne, Isto Laalo, Turo Lipponen ja Joonatan El Ouacef. Mikäli olet U20-ikäinen pelaaja, joka kaipaa syksyynsä lisää jenkkifutista hyvässä seurassa, ole yhteydessä info@helsinkiwolverines.com tai suoraan joukkueenjohtaja Turo Lipposeen (050 345 2225) tai päävalmentaja Michael Mattinglyyn (044 912 4672).

Katso U20 SM-sarjan otteluohjelma tästä.