Helsinki Wolverines on solminut pelaajasopimukset kaudelle 2022 Kimmo Wossiluksen, Max Poikosen, Thomas Stubbin sekä Santtu Jääskeläisen kanssa. Päävalmentaja Michael Mattingly kommentoi vahvistuksia seuraavasti: ”nämä jätkät ovat juuri sitä, mitä haluamme Wolverinesin edustavan. He ovat ahkeria ja suhtautuvat sekä peliin että itsensä kehittämiseen tosissaan. Odotamme heidän kaikkien panostavan tavoitteeseemme yltää Vaahteramaljan voittoon tulevalla kaudella ja olemme mielissämme saadessamme heidät mukaan!

Kysyimme pelaajilta, millä fiiliksillä he ovat tulevasta kaudesta sekä uudesta joukkueestaan.

DL Kimmo Wossilus (188/112): ”Ihan ensimmäiseksi pitää sanoa että, ihan mahtava olla täällä! On etuoikeus päästä mukaan näin kovaan DL porukkaan ja coach Aki kapellimestarina.

LB Max Poikonen (180/85): ”Hyvät ja odottavat fiilikset on tulevasta kaudesta. Toivottavasti tästä tulee nousujohteinen, kokonainen ja tapahtumarikas kausi aina syksyyn saakka, niin joukkueena kuin koko sarjassa. Uudessa joukkueessa on otettu hyvin vastaan ja seurassa on hyvä ote tekemiseen. Uusien valmentajien sekä pelikavereiden kautta oppii itsekin paljon uutta. On hienoa lähteä Ahmalaumassa kauteen 2022!

DB Thomas Stubb (177/77): ”Odotan innolla kautta ja mahdollisuutta pelata Wolverinesien riveissä! Joukkueella on tekemisen meininkiä ja uskon että tulen kehittymään pelaajana.

LB Santtu Jääskeläinen (185/87): ”Fiilikset ensi kesästä on hyvät! Innolla odotan, että pääsen pelaamaan taas tauon jälkeen.

Tervetuloa ahmaperheeseen, Kimmo, Max, Thomas ja Santtu!