Curtis Slater ja Helsinki Wolverines ovat solmineet sopimuksen pelaajan paluusta kaudelle 2022. Slater nousi esiin Wolverinesin rosterista pelatessaan viime kaudella wide receiverina sekä defensive backina ja näytti, miksi hän on yhä yksi parhaimmista pelaajista ja urheilijoista Vaahteraliigassa. Ennen 2021 Vaahteraliigakauden päättymistä Slater siirtyi European League of Footballiin Hamburg Sea Devilsin riveihin, jossa hän auttoi osaltaan joukkueen finaaliotteluun asti. Mestaruusottelu päättyi kuitenkin Frankfurt Galaxyn hyväksi – tässä joukkueessa pelasi muun muassa hiljattain ahmalauman vahvuuteen ensi kaudeksi palannut Ville Valasti.

Curtis Slater oli tilastoissa Wolverinesin johtava hyökkääjä sekä toinen taklauksissa kaudella 2021. Päävalmentaja Michael Mattingly on syystäkin erittäin iloinen Slaterin päätöksestä palata Suomeen sekä Wolverinesiin. ”Curtisin saaminen takaisin oli kieltämättä yksi suurimmista prioriteeteistamme. Hän on erinomainen pelaaja ja ihminen sekä luontainen johtaja ja kapteeni joukkueelle. Koko joukkue tietää, minkälaisen panoksen hän tuo mukanaan ja hänenlaisensa pelaajan saaminen takaisin rosteriimme on iso juttu meille. Olen erittäin innoissani saadessani hänet takaisin ahmalaumaan!

Slaterin ajatuksia paluustaan sekä tulevasta kaudesta 2022: ”Suurin syyni uuden sopimuksen solmimiselle on sekä tämän organisaation että sen pelaajien potentiaali. Haluan nähdä, minkälaiseen tulokseen tehdyt uudistukset ja lisäykset tulevalla kaudella johtavat. Selkeänä ja ainoana tavoitteena on yhdistellä palaset ja näin parantaa kirkkaasti viime kaudesta. Odotukseni kautta kohtaan eivät koskaan vaihdu, jokainen vuosi asennoidun tavoittelemaan mestaruutta, teen töitä kanssapelaajieni kokonaisvaltaisen kehityksen eteen sekä pidän myös itseni ruodussa.