WOLVERINES

Helsinki Wolverines Cheerleaders
null

Helsinki Wolverines Cheerleaders

Cheerleading Helsinki | Helsinki Wolverines Cheerleaders on kaikille täysi-ikäisille suunnattu harrastetason cheerleadingjoukkue, ja ainoa yli 18-vuotiaiden joukkue amerikkalaisen jalkapallon cheerleadingissä Helsingissä. Olemme mukana kaikissa Helsinki Wolverinesin Vaahteraliigan peleissä kannustamassa, sekä vieras- että kotipeleissä. Olemme mukana tuomassa taukoviihdettä ja kannustamassa oman joukkueen voittoon. Toiminnassa olemme olleet vuodesta 1995, joten joukkueella on pitkä tausta.

Cheerleading on monipuolinen laji, joka sopii ihan kaikille. Ohjelmaamme kuuluvat erilaiset huudot, stuntit ja tanssit, joita esitämme sekä kentän laidalla pelin aikana että puoliaikaesityksessä. Puoliajalle on varattu hieman pidempi tanssillinen numero, johon yhdistyy myös cheerleadingstuntit. Kilpacheerleadingiin verrattuna amerikkalaisen jalkapallon cheerleading on hieman rennompaa, ja siksi onkin sopiva laji lähes jokaiselle. Lähdemme ohjelman suunnittelussa liikkeelle jokaisen omasta taitotasosta, ja aina on mahdollisuus ylimääräiseen opetukseen jos jokin tuntuu haastavalta.

Haluatko parantaa kuntoasi? Löytää liikkumisen ilon? Saada uusia kavereita? Ja ennen kaikkea uuden, motivoivan harrastuksen? Tule meille! Säännöllinen treeniaikataulu motivoi liikkumaan säännöllisesti. Myös tarvittaessa saat valmennukselta tukea joukkueen ulkopuoliseen treenaamiseen, joka tukee entisestään kehitystä. Parasta Helsinki Wolverines Cheerleaderseissä on itsensä haastaminen ja kehittyminen, usein jo ensimmäisen kauden kohdalla huomaat merkittävän eron taidoissasi. Ennenkaikkea meillä on treeneissä hauskaa, ja senkin takia liikkuminen tapahtuu kuin itsestään.

Haluatko mukaan? Kaipaatko vanhaa harrastusta paineettomassa ympäristössä? Siirtyä uuteen joukkueeseen? Tai aloittaa cheerleadingin aikuisena ilman aiempaa taustaa? Helsinki Wolverines Cheerleaders on sinulle oikea paikka.

Otamme uusia jäseniä mukaan ympäri vuoden. Aiempi kokemus ei ole meillä välttämätön, vaan kaiken tarvittavan opit treeneissä. Tärkeintä on hyvä asenne ja parhaansa yrittäminen. Harjoittelemme kaksi kertaa viikossa, noin kaksi tuntia kerralla, ja kaksi viikkoa saat treenata täysin veloituksetta.

Ota yhteyttä – Helsinki Wolverines Cheerleaders

Päävalmentaja:

Ruth Boketshu

+358503771251

 

Wolverines Cheerleaders Instagramissa:

@helsinkiwolverinescheerleaders 

Historia ─ Helsinki Wolverines Cheerleaders

Wolverines Cheerleaders on ollut mukana Helsinki Wolverines ry:n toiminnassa seuran perustamisesta lähtien. Vuonna 1995 silloisen Kiekko-Espoon cheerleaderit saivat vinkin uudesta, juuri perustetusta amerikkalaisen jalkapallon seurasta, joka kaipasi peleihinsä pirteää kannustusjoukkoa. Niinpä harjoitukset aloitettiin talvella 1995 7 tytön voimin joukkueen perustajan ja silloisen valmentajan, Mirva Laalon, johdolla. Kesällä 1996 Wolverines pelasi ensimmäiset ottelunsa cheerleadereiden ollessa tiiviisti mukana kuvioissa.

Toden teolla joukkueen toiminta pyörähti käyntiin syksyllä 1996, kun pitkän kilpauran cheerleadingissa tehnyt Viveca Andersson liittyi valmennustiimiin. Hänen avustuksellaan tanssisarjoihin saatiin uudenlaista potkua ja monipuolisuutta ja pyramidien sekä stunttien tekniikat alkoivat vähitellen hahmottua. Mirva ja Viveca hoitivat valmennuksen yhteistyössä, minkä lisäksi Mirva toimi ryhmän kapteenina aina kesään 2002 asti. Kapteenin virkaa ovat sittemmin hoitaneet Heidi Heinänen (2003─2004), Jonna Liukkonen (2007─2012), Elina Melasuo (2004), Hanna Suomaa (2003─2011), Kirsi Suomalainen (2007─) ja Sanna Suomalainen (2004─2006).

Vivecan lopetettua joukkueen valmennuksessa syksyllä 2006 Mirva jatkoi ryhmän peräsimessä vielä vuoden verran, kunnes itsekin jäi muutamaksi vuodeksi pois edustusjoukkueen toiminnasta ja siirtyi valmentamaan syksyllä 2007 perustettua, pääasiassa edustusjoukkueen entisistä jäsenistä koostuvaa cheerleader-ryhmää, ”Mummoja”. Ryhmä kannustaa II-divisioonassa pelaavaa, seuramme toista miesten joukkuetta, Wolvoja. Syksyn 2007 jälkeen edustusjoukkueen valmennuksesta ovat vastanneet Hanna Suomaa (2007─2012), Jonna Liukkonen (2007─2013) , Kirsi Suomalainen (2007─2009, 2014─2015), Mirva Jokivalli (2012─2015) ja Nea Naumanen (2016─2017). Nykyisenä päävalmentajana toimii Annele Vanhanen (2016─) Menneinä vuosina Wolverines Cheerleadersilla on ollut myös junioritoimintaa, mutta nykyisin painopiste on juuri naisjoukkuetoiminnassa.

Aikojen saatossa joukkueemme koko on vaihdellut ja jäseniä on tullut ja mennyt, mutta hyvä yhteishenki on säilynyt aina. Joukkueessamme viihdytään ja harjoituksiin tullaan paitsi ”tekemään töitä”, myös näkemään ystäviä. Vuosittain uudet jäsenet löytävät tiensä pirteään joukkoomme tuoden jatkuvuutta, joka yhdistettynä siihen tietoon, taitoon ja kokemukseen, jolla joukkueen vanhemmat jäsenet ohjaavat uusia tulokkaita, luovat toiminnallemme turvallisen ja vankan pohjan.

Uusia jäseniä otamme mukaan ympäri vuoden, joten ota pian yhteyttä!