Iskukykyisen ahmahyökkäyksen palasia jo paikoillaan

Niko Viik, Janne Lehtinen ja Emppu Jauhanen
Niko Viik, Janne Lehtinen ja Emppu Jauhanen

I-divisioonan ylivoimaisesti tehokkain hyökkäys piti päättyneellä kaudella kotiaan Brahen kentällä. Päävalmentaja Robert Johnsonin masinoima offensiivi takoi piirun verran alle 500 jaardia ottelua kohden, seuraavan joukkueen keskiarvon ollessa noin sata jaardia vähemmän.

 

Touchdown Marcus Siiskonen !
Touchdown Marcus Siiskonen

Monipuolisen ja vauhdikkaan heittohyökkäyksen pyörittäminen kuuluu päävalmentaja Johnsonin suunnitelmiin myös tulevalla kaudella ja sitä silmälläpitäen olemmekin todella innoissamme siitä, että puolustuksen tapaan, myös hyökkäyksen kotimainen runko on säilymässä vähintäänkin yhtä vahvana. Miesten- ja nuorten maajoukkueiden pelinrakentajat Janne Lehtinen ja Oskar Drockila, sekä laitahyökkääjäkolmikko Niko Kantonen, Teemu Rantanen ja Marcus Siiskonen jatkavat Wolverinesissa ja tulevat varmasti olemaan haasteena ykkösdivarijoukkueiden puolustusten peittokuvioille. Markus “Hopsu” Haapasaari, Kim Lovén ja Markus Petman pelasivat viime kaudella pääosin kehitysjoukkueessa, mutta hyvien näyttöjen myötä peliaikaa on varmasti jatkossa tarjolla myös edustuksen puolella. Vakuuttavasti rookie-kaudellaan esiintynyt keskushyökkääjä Iiro Lahtinen on myös palaamassa edustusjoukkueen kokoonpanoon.

Niko Kantonen
Niko Kantonen

Mikään hyökkäys ei kuitenkaan voi toimia, jos pelinrakentajan silmille hyppii jatkuvasti puolustajia; viime kaudella

Wolverinesin edustusjoukkueessa kaikilla pelanneilla pelinrakentajilla oli pääsääntöisesti erittäin hyvin aikaa ja siitä kiitos kuuluu luonnollisesti hyökkäyksen linjalle. Emppu Jauhanen, Tomi Ristilä ja Niko Viik olivat viime kaudella linjapelissä isossa roolissa ja tulevat myös jatkossa huolehtimaan ahmapelinrakentajien koskemattomuudesta.

Teemu Rantanen
Teemu Rantanen

Valmennusryhmän ja pelaajien rekrytointi on siis erittäin hyvällä mallilla ja jatkuu edelleen. Jos sinua kiinnostaa pelaaminen, valmentaminen, huoltaminen tai mikä tahansa urheiluseuran toimintaan liittyvä aktiviteetti, ota toki yhteyttä!

Helsinki: info@helsinkiwolverines.com

Espoo: info@espoowolverines.fi

 

 

Avoimet harjoitukset jatkuvat edelleen tiistaisin ja torstaisin kello 19-2030 Velodromin harjoituskentällä aina torstaihin 6.10 asti. Treeneihin osallistuminen on täysin maksutonta, eikä keinonurmelle sopivia nappiksia lukuunottamatta muita varusteita tarvita. Kaikki ovat tervetulleita mukaan!

-TT

Kuvat: Riitta Rinta-Tassi