Helsinki Wolverines Cheerleaders | Cheerleading Helsinki

Cheerleading Helsinki | Helsinki Wolverines Cheerleaders on kaikille täysi-ikäisille suunnattu harrastetason cheerleadingjoukkue, ja ainoa yli 18-vuotiaiden joukkue amerikkalaisen jalkapallon cheerleadingissä Helsingissä. Olemme mukana kaikissa Helsinki Wolverinesin 1. divisioonan peleissä kannustamassa, sekä vieras- että kotipeleissä. Olemme mukana tuomassa taukoviihdettä ja kannustamassa oman joukkueen voittoon. Toiminnassa olemme olleet vuodesta 1995, joten joukkueella on pitkä tausta. Lisää joukkueen historiasta pääset lukemaan täältä.

Helsinki Wolverines Cheerleaders
Cheerleading Helsinki

Cheerleading on monipuolinen laji, joka sopii ihan kaikille. Ohjelmaamme kuuluvat erilaiset huudot, stuntit ja tanssit, joita esitämme sekä kentän laidalla pelin aikana että puoliaikaesityksessä. Puoliajalle on varattu hieman pidempi tanssillinen numero, johon yhdistyy myös cheerleadingstuntit. Kilpacheerleadingiin verrattuna amerikkalaisen jalkapallon cheerleading on hieman rennompaa, ja siksi onkin sopiva laji lähes jokaiselle. Lähdemme ohjelman suunnittelussa liikkeelle jokaisen omasta taitotasosta, ja aina on mahdollisuus ylimääräiseen opetukseen jos jokin tuntuu haastavalta.

Haluatko parantaa kuntoasi? Löytää liikkumisen ilon? Saada uusia kavereita? Ja ennen kaikkea uuden, motivoivan harrastuksen? Tule meille! Säännöllinen treeniaikataulu motivoi liikkumaan säännöllisesti. Myös tarvittaessa saat valmennukselta tukea joukkueen ulkopuoliseen treenaamiseen, joka tukee entisestään kehitystä. Parasta Helsinki Wolverines Cheerleaderseissä on itsensä haastaminen ja kehittyminen, usein jo ensimmäisen kauden kohdalla huomaat merkittävän eron taidoissasi. Ennenkaikkea meillä on treeneissä hauskaa, ja senkin takia liikkuminen tapahtuu kuin itsestään.

Haluatko mukaan? Kaipaatko vanhaa harrastusta paineettomassa ympäristössä? Siirtyä uuteen joukkueeseen? Tai aloittaa cheerleadingin aikuisena ilman aiempaa taustaa? Helsinki Wolverines Cheerleaders on sinulle oikea paikka.

Otamme uusia jäseniä mukaan ympäri vuoden. Aiempi kokemus ei ole meillä välttämätön, vaan kaiken tarvittavan opit treeneissä. Tärkeintä on hyvä asenne ja parhaansa yrittäminen. Harjoittelemme kaksi kertaa viikossa, noin kaksi tuntia kerralla, ja kaksi viikkoa saat treenata täysin veloituksetta. Harjoitusajat löydät täältä.

Tule kokeilemaan ja ota yhteyttä täällä!

Facebookista meidät löydät täältä.

Something is wrong.
Instagram token error.
Load More

 

Kuva: Riitta Rinta-Tassi