Lauma ahmajunioreita edustamaan Suomea U17 pohjoismaiden mestaruusturnaukseen

Suomen U17-maajoukkue Pohjoismaiden mestaruuskisoihin on nimetty. PM-kisat pelataan tällä kertaa Ruotsin Örebryssä 15.-17.10.2015. Suomi osallistuu kisoihin sekä edustus- että kehitysjoukkueilla.

Wolverinesia maajoukkueessa edustavat edustusjoukkueessa Carl Katigbak , Aleksi Olavuo ja Onni Soininen ja kehitysjoukkueessa Arttu Inkala, Aaro Koiso-Kanttila, Arttu Ketonen, Aleksi Kylli, Elmeri Laalo, Rasmus Laalo, Otto Muuri, Leo Mäklin, Markus Naamanka ja Petteri Tuominen. Sairastumisten vuoksi Aaro, Markus ja Arttu joutuvat tosin jättämään matkan väliin.

U17 maajoukkuetta luotsaa Rami Lilja, hän on ollut mukana ikäryhmän maajoukkuetoiminnassa kokonaisuudessaan neljä vuotta, nyt toista kautta päävalmentajana.

Tilanne Suomen juniorifutiksessa on tällä hetkellä hyvä ja talenttia on käytettävissä enemmän joka vuosi. Leiritykseen hakeutuvien pelaajien määrä kasvaa vuosi vuodelta ja pelaajat ovat selvästi valmiimpia jo nuorempana pelaamaan kansainvälistä jenkkifutista

Karsinta ei ole koskaan helppoa, varsinkaan kun kyseessä on nuoret urheilijat, mutta kun kilpailutilanne ja odotukset on kommunikoitu pelaajille ennen leirien alkua avoimesti, saadaan nämä vaikeat asiat hoidettua. Leirit olivat tänä vuonna onnistuneita ja valmistautumisaikaa oli kolmen leirin ajan normaalin kahden sijaan.PID_5655

En voi sanoa olevani varsinaisesti yllättynyt pelaajien tasosta, mutta hyvin tyytyväinen nuorempien pelaajien tasoon ja siihen, että he ovat valmiita pelaamaan itseään vanhempia kavereita vastaan.”

Tapahtuman nettisivut löytyvät osoitteesta: http://jnm.blackknights.eu/

Facebookissa tapahtuma löytyy linkin alta : https://www.facebook.com/events/1050021491698897/

Helsinki Wolverines toivottaa onnea ja tsemppiä molemmille U17 -maajoukkueille!

 

Kuvat ja Liljan haastattelu: Riitta Rinta-Tassi