Lisää pelaajauutisia, linjamieskolmikko vahvistamaan Wolverinesin rivejä!

Henri Karppanen, Tomi Ristilä ja Niko Viik nähdään ensikaudella Ahma-paidoissa. Hämeenlinna Huskiesia aikaisemmin edustaneet pelaajat tulevat vahvistamaan Wolverinesin hyökkäyksen ja puolustuksen linjoja. Kolmikko on käynyt tutustumassa Wolverinesin harjoituksiin ja vakuuttui menosta seurasiirron verran. Lue pelaajien omaa kertomaa taustoistaan ja odotuksista tulevasta kaudesta!

Tomi Ristilä:
Olen pelannut Hämeenlinna Huskiesissa kaudesta 2012 asti, sekä vuodesta 2013 lähtien Korkeakoulujenkkifutista TuasTornadoesin riveissä. Jefun pariin päädyin oikeastaan vahingossa talvella 2012 ollessani vielä intissä. Ystäväni Niko Viik sanoi, että kiinnostaisko sua lähtee koittaan lajia mihin nykyinen kuntosi olisi kuin valettu. Eihän sellasta ehdotusta sitten voinut jättää koeilematta ja tässä sitä vieläkin ollaan.

Nyt syksyllä mietimme eri joukkuevaihtoehtoja kavereitten kesken ja kuulimme vanhalta Huskies pelitoverilta Jon Hämäläiseltä, että Wolverinesissa on hyvä jengi ja kaipailevat linjaan lisää lihaa. Niinpä päätimme käydä katsomassa seuran toimintaa ja kokemus oli niin vaikuttava, että oli pakko ryhtyä sopimuksia hieromaan.

Odotan tulevalta kaudelta kehittyväni paremmaksi hyökkäyksen linjan pelaajaksi etenkin centterinä. Joukkueelta odotan Spagettimaljan voittoa, oma panostus tulevalla kaudella Wolverinesin menestyksen eteen on 110%:ia.
teroilomaki               Tomi Ristilä #77

 

Henri Karppanen:
Aloitin jefun aikanaan Huskiesissa hyvän ystävän ylipuhuttua meikäläisen mukaan, ja siitähän se ajatus sitten lähti. Puolustuksen linjassa on painittu alusta asti, kaksi täyttä kautta, tosin pari viime kautta on ollut jefun osalta hiljaiseloa.

Miksi Wolvot? Alkoi tuntumaan siltä, että tällä kaudella pitää päästä pelaamaan johonkin, ja jätkien kanssa käytiinkin kokeilemassa eri kaupunkien joukkueita. Wolvoissa kiinnosti ennakkoon vahva rosteri sekä mahdollisuus päästä kokemaan Amerikan mallin valmennusta, mutta paikan päälle treeneihin päästyä lopullisesti vakuutti porukan tekeminen ja asenne, tämä sakki treenaa tosissaan ja tavoitteellisesti. Jengi otti meidät heti vastaan ystävällisesti, ja jätkät oli myyty.

Omalta osaltani tiedän kehittyväni pelaajana, sillä harjoitukset on tavoitteellisia ja johdonmukaisia sekä oma motivaatio on parin kauden hiljaiselon jälkeen täysin erilainen kuin aiemmin.

Joukkueelta odotan tietysti parasta mahdollista tekemisen tasoa sekä asennetta, ja olen täysin varma että kesällä tullaan kentällä näkemään nälkäisempi Ahmalauma kuin koskaan! Omasta puolestani voin luvata, että vastustaja ei tule pääsemään helpolla yhdessäkään downissa, niin kauan kuin silmät liikkuu, peli jatkuu!

Wolverines tulee kovempaa kuin koskaan, kesällä on aika täyttää katsomot ja kannustaa ahmat voitosta voittoon!

HenkkakarppanenI        Henri Karppanen                                                                                         kuva: Samppa Toivonen

 

Niko Viik:
Aloitin 2011 jolloin jenkkifutis teki paluuta Hämeenlinnaan, päätin vihdoinkin aloittaa harrastuksen. “Dline is home” eli puolustuksen linjassa pelaan.
Miksi Wolverines.. Koska “Hugh Jackman 🙂 ” seura, valmennus ja pelaajat, kaikki osui kohdalleen ahmoissa. Joukkue treenaa fiksusti ja kovaa joten odotan sen myös kantavan hedelmää. Jos Tomi ei vielä kerinnyt lahjomaan, niin toivotan kaikki tervetulleeksi kannustamaan ahmat voittoon!
Niko ViikNiko Viik Huskiesin paidassa säkittämässä tulevaa joukkuekaveriaan Janne Lehtistä.

 

Wolverinesin jokaiseen ikäluokkaan otetaan uusia pelaajia vastaan, ota yhteyttä ikäluokan yhteyshenkilöön, jos pelaaminen Wolverinesissa kiinnostaa!
http://helsinkiwolverines.com/yhteystiedot/