Monipuolinen vahvistus kiinnitetty ahmapuolustukseen

Helsinki Wolverines on tehnyt sopimuksen yhdysvaltalaisen puolustuksen monitoimimiehen Antonio Harrisin kanssa kaudeksi 201Helsinki Wolverines6.

North Carolina Wesleyan Collegessa ylipistouransa pelanneen Antonio Harrisin uskotaan tuovan taklaustehoja ja monipuolisuutta Wolverinesin puolustukseen. Atleettista urheilijaa voidaan tilanteen mukaan peluuttaa niin takakentällä kuin tukimiehenäkin. Harris on jo liittynyt Wolverinesin treenivahvuuteen ja osallistuu myös kulma- ja takapuolustajien sekä tukimiesten valmennukseen läpi talviharjoittelukauden.

Harris on päävalmentaja Robert Johnsonille entuudestaan tuttu, sillä he pelasivat yhdessä viisi ottelua Vaahteraliigassa Helsinki Roostersissa kaudella 2012, ennen kuin Harrisin kausi päättyi loukkaantumiseen. Suomen 1. divisioona ei ole Harrisille vieras sarja, sillä hän johdatti Oulu Northern Lightsin Spagettimaljaan kaudella 2013 ja voitti divarin taklauskuninkuuden ylivoimaisesti 60:lla taklauksella ja 48:lla avustuksella. Näiden lisäksi pelimies on edustanut Turku Trojansia liigassa kaudella 2014 ja Saksan 3. divisioonan Landsberg Xpressiä kaudella 2015.