Päävalmentaja Robert Johnsonin komennossa kohti kautta 2017

Kausi 2016 päättyi Spagettimaljassa Hämeenlinna Huskiesia vastaan kärsityn tappion myötä pettymykseen, mutta Wolverines -leirissä katseet on käännetty jo tulevaan kauteen ja uusiin tavoitteisiin. Ensimmäinen askel jatkuvuussunnitelmassa on luonnollisesti laadukkaan valmennuksen takaaminen pelaajille ja tilaisuuden tarjoutuessa valinta oli Wolverinesin hallitukselle helppo; Robert “RoJo” Johnson jatkaa Helsinki Wolverinesin miesten joukkueiden päävalmentajana ja juniorijoukkueiden valmennuskoordinaattorina. Hänen ammattitaitoaan ja kokemustaan hyödynnetään myös naisten joukkuedein tarpeisiin.

14191927_10209269645350805_7885926057644436125_n

Juuri päättyneen kauden suoriutumisen perusteella tavoitteeksi ei voi asettaa muuta, kuin 2017 Spagettimaljan ja ykkösdivarin voittaminen. Rankingiin perustuva sarjajärjestelmä tulee muuttamaan “Ykkösen” pakettia huomattavasti, joka tekee tulevasta kaudesta varmasti mielenkiintoisen. Seitsemän joukkueen kaksinkertainen tarkoittaa kahtatoista runkosarjaottelua, eli kaudesta tulee lisäksi hieman edellistä pidemepi.

Wolverinesin pelaajatilanteen kartoitus on jo hyvällä mallilla, ja olemme ilosia siitä, että moni seuraa edustanut pelaaja on ilmoittanut jatkavansa ensi kaudelle. Uutisoimme lähipäivinä asiasta lisää!

unnamed (1)

Tänään tiistaina 13.09 alkavat Helsinki Wolverinesin avoimet harjoitukset, jonne aivan kaikki ovat tervetulleita fiilistelemään amerikkalaista jalkapalloa ja tutustumaan Wolvoihin. Treenit pyörähtävät käyntiin Helsingin pyöräilyvelodromin harjoituskentällä kello 19:00 alkaen ja jatkuvat seuraavat neljä viikkoa tiistaisin ja torstaisin samaan aikaan, samassa paikassa.

Kausi 2017 alkaa tänään!

 

-TT

Pelaajakuva: Riitta Rinta-Tassi