Robert Johnson ahmalauman johtoon

Helsinki Wolverines on tehnyt Robert Johnsonin kanssa sopimuksen, jonka myötä Johnson ottaa vastuulleen urheilutoimen johtajan ja junioripäällikön tehtävät kaudelle 2016. Johnson tulee toimimaan muun muassa miesten joukkueen päävalmentajana ja juniorijoukkueiden valmennuskoordinaattorina.

Maineikkaassa Texas Techin yliopistojoukkueessa laitahyökkääjänä menestynyt “RoJo” on voittanut pelinrakentajana viisi suomenmestaruutta, sekä yhden IFAF Champions League-mestaruuden.

“Päätin ottaa haasteen vastaan, sillä näen kasvavan organisaation, jolle minulla on kokemukseni myötä varmasti paljon annettavaa. Wolverinesissa on paljon junioreita, jotka ovat suomalaisen jenkkifutiksen tulevaisuus ja haluan auttaa heitä kehittymään. Hyvän junioritoiminnan kautta voimme kasvattaa nuorten pelaajien määrää. Miesten joukkueen osalta tavoite on kehittää kilpailukykyinen runko, joka kehittyy jatkuvasti ja jolla voidaan palata Vaahteraliigaan taistelemaan Suomen mestaruudesta. Teen kaikkeni, että Wolverines nousee yhdeksi Suomen parhaista jenkkifutisorganisaatioista”, Johnson avaa päätöstään ottaa vastaan uudet tehtävät.

Kysyttäessä mahdollisesta eläköitymisestä pelaajana RoJo vastaa:

“Ainakin yksi välivuosi tässä kohtaa, jotta voin keskittyä Wolverinesin johtamiseen ja tervehtyä loukkaantumisista kunnolla. Painoakin täytynee vähän tiputtaa, mutta kyllä te näette minut vielä kentällä”.

Johnson on jo aloittanut tehtävässään muun muassa suunnittelemalla hyökkäyksen pelikirjaa miesten joukkueelle ja kartoittamalla mahdollisia valmentaja- ja pelaajarekrytointeja.

Lisätietoja antaa,

Isto Laalo, isto@helsinkiwolverines.com, 0405528756