U20 SM-sarjan toinen pelikierros jatkui Brahenkentällä 19.5. paikallispelillä Helsinki Wolverines – Helsinki Roosters. Tasainen ottelu tarjosi jännitystä runsaslukuiselle yleisölle pelin viimeiselle sekunnille asti.

Molempien joukkueiden puolustukset hallitsivat peliä alussa eikä kummankaan joukkueen hyökkäys juurikaan edennyt. Pistetili aukesi, kun Roostersin pitkä heittopeli laitaan upotti Wolverines-puolustuksen takakentän. Roostersin juostua lisäpisteet tilanne oli vieraille 0-8.

Aivan ensimmäisen jakson lopulla Elmeri Laalo nappasi rähmätyn pallon ja Wolverines pääsi aloittamaan hyökkäyksen Roostersin 45 jaardin linjalta. Kolmella Arto Murtoniemen heitolla kotijoukkue eteni kahden jaardin viivalle, josta Sebastian Lugora juoksi pallon maalialueelle. Aleksi Pulkkisen onnistuttua lisäpistepotkussa oli tilanne 7-8. Roosters eteni tämän jälkeen varmasti lyhyillä heitoilla ja joukkueen QB:n Ambro Urjanssonin omilla juoksuilla. Lopulta pallo päätyi samaisen pelinrakentajan omissa käsissä Wolverinesin maalialueelle ja lisäpistekin suoritettiin samaan tyyliin joukkueen toisen pelinrakentajan itse juostessa maalialueelle. Tilanne 7-16.

U20 Helsinki Wolverinen vs Helsinki Roosters

Ottelun komein yksittäinen pelisuoritus nähtiin samaisella neljänneksellä, kun Elemeri Laalo blokkasi Roostersin puntin ja juoksi irtonaisen pallon itse maaliin. Onnistuneen lisäpisteen myötä tilanne puoliajalle mentäessä 14-16.

Ottelun kolmas neljännes oli jälleen puolustusten näytöstä, eikä pistesuorituksia nähty. Ottelun lopussa nähtiin useampi peräkkäinen syötönkatko. Kun peliaikaa oli jäljellä kaksi minuuttia Wolverines pääsi  Roostersin 20 jaardin linjalle Willy Lindforsin syötönkatkolla ja Otto Laakkosen pitkällä kiinniotolla. Hyökkäyksen toinen yritys päättyi kuitenkin Roostersin takakentän syötönkatkoon. Roosters pääsi kuluttamaan kellon lähes loppuun ja Wolverinesin viimeinen yritys puolesta kentästä päätyi Roostersin pelaajalle Jonatan Ouaquifille, joka palautti pallon maaliin asti peliajan samalla päättyessä. Ottelun lopputulos Roostersille 14-22.

Wolverinesin osalta U20-sarja jatkuu Su 9.6. 15:30 kun Brahenkentälle saapuu vieraaksi Seinäjoki Crocodiles.