Luvassa on lisää pelaaja vahvistuksia tulevalle kaudelle. Suomeen on luvattu pakkasta, mutta Helsinki Wolverinesin vahvistukset eivät jätä ketään kylmäksi. Luotettavat pelaajat vahvistuvat kokoonpanoon ja ahmat saavat vahvistettua puolustuskykyään. Toivotetaan tervetulleeksi seuraavat pelaajat: Emil Jauhanen, Aku Risku, Toni Lindholm, Patrik Kiialainen, Petri Wuokko ja Onni Soininen.

Puolustukseen saadaan lisää karismaa Eric Irvinin muodossa. East City Giantsista saapunut kyvykäs puolustaja tuo näyttäviä pallonriistoja mukanaan Helsinki Wolverinesin puolustukseen. Sanojensa mukaan hän on universaali defensive backer, mutta kykenee myös pelaamaan wide receiverin paikkaa. Irvin on pelannut aikaisemmin yhdessä aiemmin vahvistetun ahmapelaajan Jabari Harrisin kanssa ja uskomme heidän kehittävän koko joukkueen tiimityötä.

Päävalmentaja Kari Titola kommentoi asiaa: ”Olen ollut erittäin vaikuttunut Ericin motivaatiosta harjoitella ja edelleen parantaa omaa pelaamistaan. Hän on asenteensa lisäksi erinomainen myös urheilullisilta ominaisuuksiltaan. Juuri sellainen joukkuepelaaja, joita jokainen toivoisi löytävänsä. Uskon, että hän tulee lyömään itsensä läpi Vaahteraliigassa ensi kaudella. Hän tulee olemaan isossa roolissa ja johtamaan esimerkillään. Toivottavasti nuoremmat pelaajat näkevät Ericin esimerkistä, millaista päivittäistä työtä huipulle nouseminen vaatii ja että myös  se on mahdollista tuon työn teon kautta.” Tervetuloa joukkueeseen tiedotuksen puolesta.

 

Tell us about yourself. Who are you?

“At one point of time that question was difficult for me. (I am) are very powerful words because what we attach after it, we tend to believe… If you had asked me this just a few years back my answer would be something along the lines of I am Eric Irvin and I am a survivor, something basic. But over time I made it my mission to learn myself to love my authentic self. To answer the question who I am, I would say I am a compassionate, kind, loving, and understanding person towards everyone, not just friends and family. I am a father, I am a student of life, I am a vegetarian, I am an alchemist, I am a Football player who is passionate and dedicated to following my heart. I am a human just like everyone else but still unique as an individual.”

 

How are you going to make an impact in the Wolverines?

“As a player I am a universal DB. I can play all DB positions and even WR if it was needed. I also can play all special teams. I can even punt. I feel I have the greatest impact, playing as a safety from my personal experiences with a team. Ex. Because I am universal, I can come down to corner to cover a team’s best WR and shut him down but then that opens the middle and the far side. Now a team can just use their other players to create some momentum. But when I play safety, I can cover the whole field and I’m not restricted to one small area. From safety I have the biggest impact on the run game and I can make plays from sideline to sideline in the pass game helping our corners. I am like a ball magnet. My last season I played only 5 games resulting in 7 interceptions. I get the ball back a lot and that gives our team more opportunities to put some points on the board. At the safety position I lower the percentage of big plays being made and big runs.”

 

What do you want to say to the fans?

“To the fans I would like to say thank you for supporting your loved ones and the sport. My greatest joy on the field comes when I make a play putting our team in a better situation and seeing everyone’s reaction to it. Your reactions play a big part in my life experiences. Thank you and much love.”

 

Helsinki Wolverines
Niko Rättö, Tiedottaja

 


 

Helsinki Wolverines toivottaa tervetulleeksi kaikki uudet lajista kiinnostuneet tai uutta aloitusta harkisevat sekä nykyiset pelaajat, jotka ovat kiinnostuneet Helsinki Wolverinesin Miesten joukkueiden toiminnasta – avoimiin harjoituksiin 15.10.2018 – 15.12.2018 asti. Treeniaikataulut ovat Talin Jalkapallohallissa (Purotie 8, Helsinki):
Ma klo 21
Ke klo 20
Su klo 16

Mukaan tarvitset Verkkarit/Shortsit + lenkkarit.

Helsinki Wolverinesin miesten joukkeet pelaavat kaudella 2019 Vaahteraliigaa, 2. tai 3. Divaria ja 4. Divaria, joten joukkue ja peliaikaa löytyy kaikille kaudelle 2019!
Naisten joukkueet osallistuvat Naisten Vaahteraliigaan ja 1 Divisioonaan.
Wolverinesilla on aikuisten lisäksi juniorijoukkue kaikissa juniorisarjoissa.

Lisätietoja info@helsinkiwolverines.com tai Isto Laalolta (040 552 8756)

Tervetuloa mukaan olit sitten vanha tekijä, tai uutta harrastusta harkitseva.