Helsinki Wolverines järjesti tyttöjen U20 mestaruusturnauksen aurinkoisella Brahen kentällä lauantaina 27.4. Helsinki Roosters tuli  urhoollisesti paikalle kuuden tytön voimin. Wolverinesilla ei tilanne ollut sen parempi, koska samalla nuppiluvulla mentiin.

Ensimmäinen peli lähti liikkeelle vauhdikkaasti Roostersin tehdessä maalin heti ensimmäisestä downista. Ensimmäisen 30 minuutin ajan peli oli tasainen ja viihdyttävä. Roostersin pelinrakentaja loukkaantui taklaustilanteessa, jonka jälkeen peli jatkui vielä. Toisen puoliajan aloituspotkussa, tilanteessa 8-6, Roostersin pelinrakentaja loukkaantui potkaistessaan aloituspotkua ilman mitään kontaktia. Tässä tilanteessa peli lopetettiin tuomarin päätöksellä turvallisuuden takia.

Toinen peli alkoi parin tunnin tauon jälkeen. Wolverinesin aloituspotkutilanteessa Roostersin viiden pelaajan rosteri typistyi neljään pelaajaan, kun maaliin menneen palautuksen aikana Roostersin pelaajan jalkaan tuli kramppi ja ottelu jouduttiiin toistamiseen lopettamaan tuomarin päätöksellä Roostersin pelaajamäärän ollessa enää 4 pelaajaa.

Molempien joukkueiden tytöiltä ottelussa nähtiin hyviä suorituksia ja venymistä. Samoin tyttöjen sarjatominnan käynnistäminen on erittäin kannatettavaa. Näin pienten sarjojen pelaamisen mielekkyyttä tulisi kuitenkin jatkossa harkita tarkoin. On valitettavaa, mikäli pääasiallinen motivaattori sarjan pelaamiseen seuroille on sakkojen välttäminen.

 

Kuvat: Tapio Karhu

Lisää kuvia