Koko pimeän talvikauden ovat ahmanaiset harjoitelleet Talin jalkapallohallissa kaksi kertaa viikossa. Tuhansia toistoja, juostuja jaardeja ja kiinniotettuja palloja. Niin rookiet, kuin kokeneet pelaajat ovat hakeneet tuntumaa kontaktiin ja pelisilmä on harjaantunut jokaisella pelaajalla. Tässä Wolverines Ladies -joukkueen talvikauden terveisiä!

 

Toistoja, toistoja, toistoja

Wolverines Ladies aloitti valmistautumisen kauteen 2019 viimevuoden lokakuussa. Joka tiistai ja sunnuntai yli neljäkymmentä nälkäistä ahmanaista on kokoontunut Talin jalkapallohallissa hakemaan tuntumaa tekonurmeen. Lokakuussa ja tammikuussa järjestetyiltä kokeilupäiviltä on joukkueeseemme liittynyt useampi uusi pelaaja, jotka ovat jakautuneet tasaisesti kaikille pelipaikoille. Kaudella 2019 Wolverines-väreissä nähdään myös aiemmin muualla pelanneita, sekä muutamia välivuosien pitäjiä. Aiemmilta kausilta tutut konkarit ovat olleet aktiivisesti treenaamassa ja jakamassa oppejaan muille.

Perustekniikoita on harjoiteltu ahkerasti jokaisella pelipaikalla, ja uutena harjoituksena aloitimme jokaisen treenin alussa yhteisen juoksukoulun, jossa haimme kokonaisuutena joukkueelle parempaa ja tehokkaampaa juoksutekniikkaa kesän pelikentille.

 

Jenni Wahlberg ja Jasmin Lindqvist

Timanttinen valmentajaryhmä

Joukkueemme pelaajat ovat onnellisessa ja etuoikeutetussa asemassa, sillä valmentajaryhmämme on timanttisen kova ja jokaisella pelipaikalla on oma valmentajansa. Ymmärrämme miten harvinaista tämä on naisten sekä miesten Vaahteraliigassa, ja olemme ottaneet kaiken irti siitä opista mitä saamme osaksemme.

Wolverines Ladiesin valmennusryhmä on pysynyt lähestulkoon samana edelliskaudesta. Päävalmentaja ja hyökkäyksen koordinaattorina kaudella jatkaa Pekka Lamminsalo sekä puolustuksen koordinaattorina ja LB-valmentajana Joonas Kolunsarka, joka valittiin mukaan myös naisten maajoukkueen valmennusryhmään kohti elokuun EM-kisoja.

Paljon kokemusta ja vahvaa lajiosaamista joukkueen valmennukseen on tuonut uusina kasvoina QB-valmentaja Jenni Wahlberg, sekä WR-valmentajana Jasmin Lindqvist. Jenni ja Jasmin olivat myös mukana talvella Wolverinesin lippupallojoukkueessa, joka saavutti toisena peräkkäisenä vuonna SM-kultaa.

 

Katseet kohti kauden avausta

Kauden aloitus on ihan nurkan takana ja harjoituksissa on katseet käännetty jo kohti ensimmäistä peliä. Ulkokenttään on päästy ottamaan tuntumaa jo muutamien treenien verran, ja kokonaisuus on hioutunut erikoispelien asentamisella. Wolverines Ladies Gold -joukkueen koitokset alkavat jo äitienpäivä viikonloppuna ja Blue-joukkueen pelit toukokuun loppupuolella. Vaikka takana on onnistunut harjoituskausi ja lukuisia tiimitoistoja, hakee peli varmasti uomiaan kesän alussa. Tavoitteenamme on kehittyä joukkueena läpi pitkän kauden, nauttia pelaamisesta ja löytää huippukunto alkusyksyn ratkaisupeleihin.

 

Tule siis tulevana lauantaina 11.5. katsomaan Brahenkentälle Naisten Vaahteraliigaa, ja kannustamaan Wolverines Ladies Gold kauden avausvoittoon Pietari Valkyriesista! Kick off klo 17. Facebook-tapahtuma

 

Wolverines Ladies joukkue 2019

 

Off-season numeroina:

118 lajitreenituntia

905 Volt-treenikertaa

20 luokkahuonetuntia

2 SAJL:n tekniikkaleiriä

2 maajoukkueleiriä

23 maajoukkueleirille kutsuttua

63 pelaajaa

10 valmentajaa

25 vuotta ikäeroa vanhimman ja nuorimman pelaajan välillä

4000 WhatsApp-viestiä

1000 tuskastumisen tunnetta

1000 onnistumisen tunnetta

10 000 muistutusta dorsiflexistä

100 000 kotiin kannettua kumimurua