Helsinki Wolverines julkaisee perinteisen lokakuun rosterinsa laajempana kuin samaan aikaan viime kaudella. Yhteensä 38 pelaajan lista tässä vaiheessa vuotta on hieno alku, ja vielä upeampaa on nähdä monen suomalaispelaajan jatkavan ja luottavan prosessiin. Päävalmentaja Michael Mattingly: ”Olen erittäin mielissäni off-seasonimme alusta. On hienoa, että lähes jokainen pelaaja kauden 2021 puolustuksesta sekä avainpelaajia molemmilta puolilta palloa ovat jälleen mukana. En voisi olla iloisempi siitä, että saamme nähdä myös muutaman junioripelaajan nousun miesten sarjoihin. Lisää sopimuksia tullaan tekemään tulevaisuudessa ja erityisesti hyökkäyksen osalta täydennyksiä tulee pian perässä. Kannattaa seurata Wolverinesin somekanavia! Olen erittäin innoissani meneillään olevista neuvotteluista niin ulkomaisten kuin kotimaistenkin lisäysten osalta!

Tuttujen kasvojen lisäksi sopimukseen on päästy muutamien uusien ahmojen kanssa. Lisäksi Eric Irvinin jatko kaudelle 2022 on vahvistunut. Irvinille tuleva kausi on kolmas Wolverinesissa ja toinen peräkkäinen sellainen. Joukkue on innoissaan Irvinin jatkosta erityisesti vakuuttavan kauden 2021 jälkeen. Sopimukseen on päästy myös Noam Calvachen kanssa. Espanjalainen linebacker siirtyy Wolverinesiin pelattuaan kaksi peräkkäistä mestaruuskautta 1-divisioonassa. Avainpuolustajan asemassa Calvache on ollut kaudella 2020 UNC Crusadersissa ja 2021 Kotka Eaglesissa. Viimeisimpänä mutta ei vähäisempänä sopimukseen on päästy Shoul Ashakin kanssa. Hän saapuu Wolverinesiin Wasa Royalsista ja tuo mukanaan voimaa ja leveyttä niin hyökkäyksen kuin puolustuksenkin linjaan tulevalla kaudella.

Päävalmentaja Mattinglyltä irtoaa ylistyspuheita näistä kolmesta pelaajasta. ”Ericin halusimme ehdottomasti takaisin joukkueeseen. On mahtavaa saada hänenlaisensa atleettisesti lahjakas ja monilla pelipaikoilla sekä puolustuksessa että spessuissa onnistuva pelaaja takaisin. Uskon, että hänellä tulee olemaan vieläkin merkittävämpi rooli joukkueessa kaudella 2022. Noam on hieno lisäys joukkueeseen fyysisenä ja kovana tukimiehenä sekä hyvänä aluepuolustajana. Meillä oli tarvetta leveydelle ja kokemukselle tukimiehiin. Hän sopii hyvin tähän porukkaan, minkä valmennuksen puolella uskomme olevan yksi parhaista tulevalla Vaahteraliigakaudella. Shoulilla taas on Vaahteraliigakokemusta jo Royalsin hyökkäyksen linjasta, vaikka hän onkin nuori pelaaja. Hänellä on edellytykset kehittyä ja intohimoa parantaa tekemistään jokaikinen päivä. Hän tulee pelaamaan niin hyökkäyksen kuin puolustuksenkin linjoissa etsiessämme hänelle parasta mahdollista paikkaa näyttää todelliset kykynsä tulevalla kaudella.

 

LOKAKUUN ROSTERI:

Nimi Pelipaikka
Rasmus Laalo QB
Joonatan El Ouacef RB
Sebastian Lugora RB
Asko Mäntymäki RB
Matias Tuominen WR
Niko Kantonen WR
Paul Ghansah WR
Emil Jauhanen OL
Aku Risku OL
Leevi Aarnio OL
Juho Silén OL
Veeti Stenman OL
Turo Lipponen OL
Isto Laalo OL
Tobias Jacob OL
Veeti Puustinen DL
Juho Jousmäki DL
Jonis Heikkinen DL
Edo Waxlax DL
Antti Auervuolle DL
Olli Koivunen DL
Hasse Johansson DL
Shoul Ashak DL
Joonas Nevalainen DL
Leo Zabihian DL
Viljami Rautavirta LB
Pietari Koskenniemi LB
Willy Lindfors LB
Aleksi Kylli LB
Janne Järvinen LB
Noam Calvache LB
Elmeri Laalo DB
Arttu Ketonen DB
Eric Irvin DB
Joonas Rinne DB
Samuel Tampio DB
Kaapo Viuha DB
Ville Gummerus DB