Helsinki Wolverines on solminut valmentajasopimuksen Jukka Finnin kanssa. Hyökkäyksen linja saa luotsikseen kokeneen jenkkifutistoimijan. Jo alkaneesta yhteistyöstä on kuulunut välittömästi positiivista palautetta hyökkäyksen linjan suunnalta. Finni on aloittanut peliuransa Helsinki 69ersissa ja pelannut itse niin puolustuksen kuin hyökkäyksenkin linjassa, linebackina ja tight endina. Valmennuskokemusta hän on kerryttänyt viime vuosina ECG:ssä ja Porvoon Butchersissa.

Päävalmentaja Michael Mattingly kommentoi valmentajakiinnitystä: ”tämä oli kieltämättä yksi tärkeimmistä asioista meille tulevalle kaudelle. Pelipaikkakohtainen valmentaja hyökkäyksen linjaan oli merkittävä ja välttämätön lisäys meille. Jätkät ovat erittäin innoissaan saadessaan kunnollista valmennusta ja tulevat kehittymään ja oppimaan paljon valmistautuessamme tulevalle pelikaudelle. Emme voisi olla iloisempia! Tervetuloa Jukka!

Kysyimme Jukalta, missä joukkueen tulisi erityisesti parantaa peilaten aikaisempiin kausiin. ”Järjestelmällisyyttä, suunnitelmallisuutta sekä pitkäjänteistä työtä tarvitaan nykyään, jotta pärjää tasaisesti eikä tule isoja notkahduksia! Kaikkien pitää tietää, mitä heiltä vaaditaan ja sitten se pitää vain toteuttaa!” Järjestelmällisyyttä, suunnitelmallisuutta ja pitkäjänteisyyttä hän lupaakin myös itse tuoda pöytään. ”Koen myös, että wolvoissa tämä on mahdollista toteuttaa, koska on nuoria pelaajia mukana”, Finni lisää.

Viihdyttävä ottelu ei olisi mitään ilman ahmaperheen kannustusta. Wolverinesin faneille Jukalla onkin viesti annettavaksi: ”kaikki vaan peleihin katsomaan ja kannustamaan, peli on parasta paikan päällä!

Vastaa

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment