Noah Ramirez on solminut pelaajasopimuksen Helsinki Wolverinesin kanssa. Hyökkäyksen linjamies saapuu Whittier Collegesta (NCAA D3) ja tulee esiintymään ahmalauman vasempana tacklena tulevalla Vaahteraliigakaudella 2022. Ramirez liittyy vahvuuteen valmistumisensa (toukokuun 24.) jälkeen.

Päävalmentaja Mattingly kommentoi sopimusta Ramirezin kanssa: ”Oli selvää, että nykyisen hyökkäyksen taitopelipaikkojen pelaajien ollessa kotimaisia, tarvitsimme yhdysvaltalaisen hyökkäyksen linjamiehen. Tämä on harvinaista Suomessa, jos sitä on koskaan edes tapahtunut. Noah on tehnyt hyvän uran Yhdysvalloissa ja hän on juuri sitä, mitä tarvitsemme. Tiedämme kahden viime kauden kokemuksella, että panostuksia hyökkäyksen linjaan tarvitaan ja yhdysvaltalaisen pelaajan hankkiminen oli paras päätös. Otamme Ramirezin innolla vastaan etulinjan isojen poikien ankkuriksi. Olen keskustellut aiheesta hyökkäyksen linjavalmentaja Finnin kanssa jo hyvän aikaa ja olen erittäin iloinen päätöksestämme auttaa hyökkäystämme kehittymään viime kaudesta.”

Noah vastasi muutamaan kysymykseen Wolverinesista, Suomesta ja Vaahteraliigasta.

Mitä odotat Suomesta maana sekä Vaahteraliigasta?

  • Oletan Suomen olevan viihtyisä ja yksi suurimmista seikkailuistani tähän mennessä. Odotan Vaahteraliigan tuovan vastaan hyvää kamppailua ja suotuisaa kautta Helsinki Wolverinesille!

Mitä tavoitteita sinulla on tulevalle kaudelle?

  • Tavoitteeni ovat auttaa osaltani joukkuettani mestaruuteen sekä pelata parhaiden kykyjeni mukaan.

Terveisiä jenkkifutisyhteisölle Suomessa?

  • Valmistautukaa hienoon kauteen!

 


 

Reinforcement to the Offensive Line

Noah Ramirez has signed a player contract with the Helsinki Wolverines. The Offensive Lineman comes from Whittier College (NCAA D3) and will be used as the teams Left Tackle for the upcoming 2022 Maple League season. He will join the team after his college graduation on May 24th.

Head Coach Mattingly has a few words regarding the signing of Ramirez: “It was clear that with our current offensive skill players all being Finnish or having Finnish status we needed to bring a USA OL which is rarely seen in Finland if it’s ever happened. Noah had a good career in the states and is exactly what we needed to add to our group. We knew that we had to add to the OL after the past two seasons and taking a player from the states was the best decision. We are excited for him to arrive and to start being the anchor of our big boys upfront. Coach Finni and I have discussed this for a while and are very happy with our decision to help our offense improve after last season.”

Noah was asked a few questions about the Wolverines, Finland and the Maple league.

What are you expecting of Finland as a country and Maple League?

  • I’m expecting Finland as a country to be very welcoming and one of my greatest adventures so far. I’m expecting the Maple League to bring great competition and a prosperous season to the Helsinki Wolverines!

What are your goals for the upcoming season?

  • My goals for this season are to help bring my team to a championship title and play to the best of my abilities.

Anything you’d like to tell the football community in Finland?

  • Get ready for a great season!