Wolverinesin seuran toistaiseksi viimeisiin Vaahteraliiga-finaaleihin kahdesti johdattanut päävalmentaja Mark Garza on menehtynyt äkillisesti vain 48-vuotiaana työmatkalla Tsekeissä. Asiasta uutisoi American Football Internationalin AFI Review tänään. Garzan viimeiseksi joukkueeksi jäi saksalainen Madgeburg Virgin Guards.

Kalifornialainen Mark Garza saapui Suomeen kaudelle 2012 Wolverines-pelaaja Jeremy Hendersonin suosituksesta ja aloitti päävalmentaja Janne Sepän puolustuksen koordinaattorina. Finaalissa kävi, kuten seuraavalla Garzan päävalmentajakaudellakin 2013 – Wolverines taipui paikallisvastustaja Helsinki Roostersin edessä.

Mark Garzalle amerikkalainen jalkapallo oli perheen jälkeen tärkein osa elämää. Garzan perhe, vaimo ja kaksi lasta, asuvat Saksassa. Suomessa Garza viihtyi usein omalla ajallaan myös lasten ja nuorten harjoituksissa sekä otteluissa.

Wolverines-yhteisö kiittää ja muistaa lämmöllä sympaattista, eloisaa ja erityisesti keväisellä jäällä kävelyistä nauttinutta valmentajaansa.