Helsinki Wolverinesin lukuisten joukkueiden kaudet on saatu päätökseen ja kiireinen ja tapahtumarikas jefukesä on takana. Tärkeimpänä onnistumisea oli luonnollisesti Wolverines Ladiesin upea Naisten Vaahteraliigan voitto ja suomenmestaruus ja luonnollisesti suurimpana pettymyksenä miesten edustusjoukkueen tappio Kuopio Steelersille Spagettimaljassa. U19-juniorit selvittivät niinikään tiensä SM-finaaliin ja hopealle, U17- ja U15 -junnut ylsivät SM-saroissaan pronssille, Espoon U15 voitti 1-Divisioonan ja miesten kehitysjoukkuekin ponnisti pudostuspeleihin asti. Miesten nelosdivariin, eli äijäliigaan osallistunut harrastejoukkue pärjäsi myös lopputurnaukseen ja pronssisijalle saakka. U13-joukkueet niin Helsingistä, kuin Espoosta osallistuivat myös ensimmäistä kertaa järjestettyyn SM-sarjaan ja Espoo taisteli hopeamitalille, kun Helsingin sijoitukseksi jäi oman lohkon neljäs. Pienemmät juniorit puolestaan osallistuivat lukuisiin turnauksiin ympäri Suomea.

Wolverines pelasi kauden aikana yhteensä 115 ottelua joista voitto kuitattiin 63:ssä. Pisteitä Ahmalaumat tehtailivat yhteensä 3125 ja päästivät 2443. Kaikenkaikkiaan Helsinki Wolverinesin joukkueiden menestyminen oli kuluneen kesän aikana suorastaan erinomaista ja antaa lupauksia positiivisesta tulevaisuudesta.

Coach Kari Titola Kuva: Kari Toivonen

Coach Rojo
Kuva: Riitta Rinta-Tassi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Helsinki Wolverinesin miesten joukkueen valmennus tulee muuttumaan edellisestä kaudesta; Olemme todella innoissamme voidessamme ilmoittaa, että Wolverines on tehnyt sopimuksen mestaruuksia kotimaassa ja kansainvälisesti, niin pelaajana, kuin valmentajana voittaneen Kari Titolan kanssa tulevan kauden päävalmentajan tehtävästä! Maajoukkuetason valmentaja Titola ottaa lisäksi puolustuksen suunnittelun vastuulleen. Kaksi edellistä kautta päävalmentajana toiminut Robert Johnson jatkaa Ahmalaumassa ja on omasta aloitteestaan ryhtynyt valmistautumaan miesten joukkueen aloittavan pelinrakentajan tehtävään. Tämän lisäksi Rojo tulee jatkossa ottamaan suurempaa vastuuta Wolverinesin juniorivalmennuksessa. Miesten valmennuksen kannalta mahtavaa on myös se, että Kari Leivoja tulee jatkamaan miesten hyökkäyksen- ja Jason Thomas puolustuksen apuvalmentajana.

 

Coach Kari
Kuva: Asseri Kasari / FSC Media

Coach Jason
Kuva: Riitta Rinta-Tassi

 

 

 

 

 

 

 

 

Jos sinua kiinnostaa Suomen suurimmassa jenkkifutisseurassa pelaaminen, valmentaminen, tai muu seuratoiminta, ota toki yhteyttä! Kaikki yhteystiedot löytyvät TÄSTÄ linkistä.

 

-TT