Helsinki Wolverines menestyi erittäin hyvin 1. divisioonassa viime kaudella ja tuleva kokoonpano lupaa hyvää myös Vaahteraliigaan. Ahmalauma on tulossa jäädäkseen. Treenit etenevät hyvin ja harjoituksiin saadaan lisää ryhtiä pelaaja kiinnityksillä ja valmentajien panostuksella. Tähän on hyvä kertoa ensi kaudella sinisessä pelaavat: Santeri Kiialainen ja Aleksi Kylli. Tervetuloa mukaan!

 

Helsinki Wolverines on saanut rosteriinsa nimen, joka kannattaa muistaa tulevalla kaudella. RJ Long on vahvistetusti allekirjoittanut sopimuksen Ahmojen kanssa ja tulee näkymään viheriöillä sinisissä. Long on lupaava lisäys kokoonpanoon viime kausien perusteella ja uskomme hänen tuovan iskuvoimaa hyökkäykseen kiinniotoillaan, joissa hän oli viime kauden johtava ykkönen listoilla. Long lupaa myös vaikuttaa puolustuksen tehokkuuteen interceptioneillä. Hänestä tulee loistava pelaaja, jota kannattaa pitää silmällä. Hänellä on kunnianhimoinen yliopistojalkapallotausta ja rikottuja ennätyksiä. Tervetuloa mukaan tiedotuksen puolesta!
RJ Long McMurry Universityn nettisivuilla: http://mcmurrysports.com/roster.aspx?rp_id=2699

Päävalmentaja Kari Titola kommentoi asiaa näin: ”RJ Longin suurin osa Suomalaisista jefufaneista jo tunteekin. Hän on äärimmäisen vaarallinen ja tehokas hyökkääjä. Pelaaja, joka tekee isoja pelejä liukuhihnalta. RJ on myös erittäin pyyteetön urheilija, joka ainoastaan haluaa auttaa joukkuettaan. Se on ominaisuus, jota ei voi liikaa korostaa. RJ:n myötä takakenttä/skill -osastomme alkaa olla nyt huippu iskussa. Faneille tulee herkkua molemmin puolin palloa koko rahan edestä.

 

© Ingo Hübner

RJ Longin haastattelu:

Who is RJ and why Helsinki Wolverines?

“I am a hard-working individual that enjoys learning more about life every day. I try to be the best human being that I can be, and I love to see everybody win in life. I’m a competitor that believes that if you never quit then you never fail. Coming to the Wolverines was the best opportunity for me to grow and become the best player I can be. I have many friends that play and coach for this organization, so it feels like a second home for me. “

What goals do you aim to achieve in The Maple League?

 “The goals I aim to achieve this season is to make the guys around me better players than they were before they met me. As well as try to give out as much knowledge about football as I can. Last, my goal is to bring The Maple League Championship to this program.”

 

How are you going to impact the team?

I bring a lot of football knowledge and experience to the Wolverines. I played for multiple programs (Vaasa Royals and Helsinki 69ers) just in Finland alone throughout my career, so I feel like the impact I will give to the team is bringing out the best of every single person on the team. I will also bring a championship attitude with me.”

Greetings to fans?

It is going to be a great summer in the Wolverines. I just want to say thank you for the warm welcome and that I am excited to be a part of this family! Come out and support us because you won’t be disappointed! Let us all come together and make this season a memorable one.”

 

Helsinki Wolverines
Niko Rättö, Tiedottaja

 


 

 

Helsinki Wolverines toivottaa tervetulleeksi kaikki uudet lajista kiinnostuneet tai uutta aloitusta harkisevat sekä nykyiset pelaajat, jotka ovat kiinnostuneet Helsinki Wolverinesin Miesten joukkueiden toiminnasta – avoimiin harjoituksiin 15.10.2018 – 15.12.2018 asti. Treeniaikataulut ovat Talin Jalkapallohallissa (Purotie 8, Helsinki):
Ma klo 21
Ke klo 20
Su klo 16

Mukaan tarvitset Verkkarit/Shortsit + lenkkarit.

Helsinki Wolverinesin miesten joukkeet pelaavat kaudella 2019 Vaahteraliigaa, 2. tai 3. Divaria ja 4. Divaria, joten joukkue ja peliaikaa löytyy kaikille kaudelle 2019!
Naisten joukkueet osallistuvat Naisten Vaahteraliigaan ja 1 Divisioonaan.
Wolverinesilla on aikuisten lisäksi juniorijoukkue kaikissa juniorisarjoissa.

Lisätietoja info@helsinkiwolverines.com tai Isto Laalolta (040 552 8756)

Tervetuloa mukaan olit sitten vanha tekijä, tai uutta harrastusta harkitseva.