Pelaaja vahvistuksia tulee lisää ja olemme Helsinki Wolverines joukkueen kanssa todella tyytyväisiä siitä. Talvi on rankkaa aikaa kaikille seuroille ja jokainen pyrkii luomaan hyvän kestävän joukkueen seuraavalle kaudelle. Saimme haastateltua uusia pelaajiamme Joni Auralaa, Joonatan el Ouacef ja Antti Koskelaa East City Giantseista.

Päävalmentaja Kari Titola kommentoi: Hienoa että löytyy lisää pelaajia, joilla on motivaatiota tulla paremmaksi. Kova harjoittelu ja hyvät vastustajat ovat ainoa tie tehdä itsestään paras mahdollinen urheilija. Mukava nähdä, että joukkueemme postitiivinen henki näkyy ja vetää mukaansa uusia pelaajia.” Toimituksen puolesta tervetuloa joukkueeseen!

 

Joni Aurala:

Kuka olet?

”Olen 26-vuotias ja alun perin lähtöisin Kotkasta. Jenkkifutiksen aloitin Kotka Eaglesissä vuonna 2016, ensimmäisestä kaudesta jäi käteen Tinamalja mestaruus. Muutin opiskelujen perässä pääkaupunkiseudulle ja viimeiset kaksi kautta mennyt ECG:n riveissä 1. Divisioonassa.”

Kuinka päädyit Helsinki Wolverinesiin kaudelle 2019?

”Oman kehittymiseni kannalta Wolverines oli paras vaihtoehto minulle, iso organisaatio, suuri pelaajamäärä sekä laadukas valmennus. Totta kai itseni haastaminen ja mahdollisuus pelata Vaahteraliigaa olivat myös isoja motivaattoreita.”

Terveisiä faneille?

“I’m excited and ready to compete! Kaikki fanit läheltä ja kaukaa tervetuloa kannustamaan Ahmat voittoon ensi kesänä! #ibleedblue”

 

Joonatan el Ouacef:

Kuka olet?

Washed up basketball player.”

Kuinka päädyit Helsinki Wolverinesiin kaudelle 2019?

Wolverinesien proggis tuntui oikealta mulle, valmentajat ja joukkuetoverit ottivat heti mukaan. Paikka ja aika tuntui oikealta kehitykselleni urheilijana ja etenkin jenkkifutarina.”

Terveisiä faneille?

”Fanit voivat odottaa vauhdikasta ja viihdyttävää liigacomeback -kautta, See u @Braku!”

 

Antti Koskela:

Kuka olet?

Olen Antti Koskela, 30-vuotias seniori, joka aloitti jefun 2017 pitkään mietittyään. Vuosi ECG:ssä oli antoisa ja nyt Wolverinesin vahvuudessa.”

Kuinka päädyit Helsinki Wolverinesiin kaudelle 2019?

ECG:stä hyviä tuttuja pelaajia ja valmentajia tuli Wolverinesiin, joten oli luontevaa tulla mukana. Myös ammattimainen organisaatio houkutti.”

Terveisiä faneille?

Pelaamisen aloittaminen tyhjästä oli aika tyhjentävä kokemus ja ajoittain oli rankkaa, mutta alun jälkeen voi hymyillä. Nähdään matseissa!”

 

 

Helsinki Wolverines

Niko Rättö, Tiedottaja

 


 

 

Helsinki Wolverines toivottaa tervetulleeksi kaikki uudet lajista kiinnostuneet tai uutta aloitusta harkisevat sekä nykyiset pelaajat, jotka ovat kiinnostuneet Helsinki Wolverinesin Miesten joukkueiden toiminnasta – avoimiin harjoituksiin 15.10.2018 – 15.12.2018 asti. Treeniaikataulut ovat Talin Jalkapallohallissa (Purotie 8, Helsinki):
Ma klo 21
Ke klo 20
Su klo 16

Mukaan tarvitset Verkkarit/Shortsit + lenkkarit.

Helsinki Wolverinesin miesten joukkeet pelaavat kaudella 2019 Vaahteraliigaa, 2. tai 3. Divaria ja 4. Divaria, joten joukkue ja peliaikaa löytyy kaikille kaudelle 2019!
Naisten joukkueet osallistuvat Naisten Vaahteraliigaan ja 1 Divisioonaan.
Wolverinesilla on aikuisten lisäksi juniorijoukkue kaikissa juniorisarjoissa.

Lisätietoja info@helsinkiwolverines.com tai Isto Laalolta (040 552 8756)

Tervetuloa mukaan olit sitten vanha tekijä, tai uutta harrastusta harkitseva.