Hämeenlinna Huskiesta on kolme mainiota pelaajaa allekirjoittaneet sopimukset ensi kaudelle Ahmoihin. Hieno saada lisää pelaajia muualta täydentämään Wolverinesin jo vahvaa kokoonpanoa. Pojat ovat valmiina antamaan parastaan ja voittamaan kotiin Vaahteraliigan. Uusia sopimuksia ovat: James Perrinau, Kevin Laamonen, Jason Thomas, Lasse Oivio.Tervetuloa!

Saimme haastateltua Aku Kattaista, Eero Saarista ja sta, Eero Saarista ja Mikko Isokääntää. 

Kari Titolan kommentti: Aku onkin monelle tuttu miesten maajoukkueesta. Hän on erittäin monipuolinen pelaaja, joka tulee olemaan isossa roolissa joukkueessamme ensi kaudella. Mikko on myös kokenut ja hyvä DB. Lisäksi Eero nuorena lupaavana pelaajana tulee varmasti olemaan todellinen vahvistus ajan kanssa. Kaikki ovat jo olleet hyvässä valmennuksessa Hämeenlinnassa ja nyt heillä on todella hieno mahdollisuus ottaa seuraava askel urallaan Zachin opastuksessa.”

 

Aku Kattainen:

Kerro, kuka olet?

”Olen Aku Kattainen. Halusimme pelata Hämeenlinnasta lähteneellä porukalla vielä ja Helsinki Wolverines antoi hyvän mahdollisuuden liikkua Hämeenlinna – Helsinki väliä isommalla ”ryhmällä”. Harjoitukset näytti ja tuntui hyvin organisouduilta ja hyvin samankaltaisilta mihin oli tottunut Hämeenlinnassa pelatessani.”

Miksi Helsinki Wolverines?

Viime vuosi oli hieman rikkoinen, koska Hämeenlinnan joukkue kaatui, mikä harmitti todella paljon. Tämä johti tilanteeseen, missä ei oikein tiennyt mitä tekisi, pelaisiko vai istuisiko kesän terasseilla aurinkoa katsellen. Osa Hämeenlinnan entisistä pelaajista meni pelaamaan 1-divisioonaa Helsinki East City Giantsiin. Tämä johti keskusteluihin kavereiden kanssa; tule pelaa, en tiedä, tule nyt, en tiedä. Lopulta tein sopimuksen juhannuksen aikaan joukkueen kanssa.”

Minkälaisen vaikutuksen tuot joukkueeseen?

Pystyn pelaamaan puolustuksen kaikkia takakentän paikkoja (corner, safety, nickel). Pystyn liikkumaan sivurajalta sivurajalle hyvin ja oon fyysinen pelaaja, jolta löytyy halua kehittää itseäni ja joukkuetta.”

Terveisiä faneille?

”Katsomo täyteen kesällä kiitos!”

 

Eero Saarinen ©Salla Lahti

Eero Saarinen:

Kerro, kuka olet?

20-vuotias hämeenlinnalainen ja vielä juhannukseen asti varusmies. Palo jenkkifutikseen syttyi vaihto-oppilaana Kanadassa 2015, jonka jälkeen oli luontevaa lähteä Huskiesin toimintaan mukaan. Viime kauden pelasin ECG:n riveissä. Jefun lisäksi urheilutaustaa on mm. pyöreästä jalkapallosta noin seitsemän vuoden ajalta.”

 

 

 

Miksi Helsinki Wolverines?

”Huskiesin Vaahteraliiga -kaudella pääsin harjoittelemaan kovia pelaajia vastaan, mutta peliaika jäi melko vähäiseksi. Viime kaudella ECG:ssä vastuuta tuli enemmän ja sitä kautta pelituntumaa ja kehitystä. Ykkösessä hyvin sujuneen kauden jälkeen halusin haastaa itseäni enemmän ja Wolverines oli luonteva valinta monestakin syystä. Se on osoittanut rakentavansa kilpailukykyistä joukkuetta tulevalle kaudelle ja mukana on myös itselle ennestään tuttuja pelaajia. Muutenkin ensivaikutelma seurasta on ollut kaikin puolin positiivinen.”

Minkälaisen vaikutuksen tuot joukkueeseen?

”Wolverinesiin uskon tuovani nuoruuden intoa, joka näkyy kentällä kilpailullisuutena ja kentän ulkopuolella positiivisena ilmapiirinä.”

Terveisiä faneille?

Katsomot täyteen kesällä, jefu on parasta paikan päällä.”

 

Mikko Isokääntä
©Anu Tiilikainen 2017

Mikko Isokääntä:

Kerro, kuka olet?

”Olen Mikko Isokääntä.”

Miksi Helsinki Wolverines?

Wolverinesilla on lupaava joukkue ja loistava oraganisaatio. Näen joukkueessa menestymisen mahdollisuuden. Saimme vanhan Hämeenlinnan porukan kanssa loistavan mahdollisuuden liittyä joukkueeseen, joten tuntuu luontevalta siirtyä takaisin Vaahteraliigaan.”

 

 

 

Minkälaisen vaikutuksen tuot joukkueeseen?

Hämeenlinnan joukkue luopui valitettavista syistä liigapaikastaan. Tämän jälkeen pohdin pelatakko kyseisellä kaudella ollenkaan, mutta puolessa välissä kesää siirryin ECG:hen 1. divariin loppukaudeksi. Tuon Wolverinesiin kilpailuhenkisyyttä ja halua parantaa sekä etenkin voittaa.”

Terveisiä faneille?

”Katsomot täyteen!”

 

 

Helsinki Wolverines
Niko Rättö, Tiedottaja

 


 

Helsinki Wolverines toivottaa tervetulleeksi kaikki uudet lajista kiinnostuneet tai uutta aloitusta harkisevat sekä nykyiset pelaajat, jotka ovat kiinnostuneet Helsinki Wolverinesin Miesten joukkueiden toiminnasta. Treeniaikataulut ovat Talin Jalkapallohallissa (Purotie 8, Helsinki):

Ma klo 21
Ke klo 20
Su klo 16

Mukaan tarvitset Verkkarit/Shortsit + lenkkarit.

Helsinki Wolverinesin miesten joukkeet pelaavat kaudella 2019 Vaahteraliigaa, 2. Divaria ja 3. Divaria, joten joukkue ja peliaikaa löytyy kaikille kaudelle 2019!

Naisten joukkueet osallistuvat Naisten Vaahteraliigaan ja 1 Divisioonaan.

Wolverinesilla on aikuisten lisäksi juniorijoukkue kaikissa juniorisarjoissa.
Lisätietoja info@helsinkiwolverines.com tai Isto Laalolta (040 552 8756)

Tervetuloa mukaan olit sitten vanha tekijä, tai uutta harrastusta harkitseva.