Super Bowl -viikonloppuna pelattiin Kouvolassa Super Flag Bowl, joka oli naisten halli-SM -sarjan viimeinen GP-turnaus. Wolverines oli voittanut kahdessa aiemmassa turnauksessa kaikki ottelunsa ja varmistanut jo pääsyt finaaliturnaukseen.
Turnauksen erikoisuutena oli peliaikataulu.

Ensimmäinen ottelu alkoi vasta kahdeksan jälkeen illalla ja turnaus päättyi lähes puolenyön aikaan. Aikataulusta huolimattaa nukkumattia lähti uhmaamaan neljä joukkuetta: Wolverines, kotijoukkue Indians, Mikkeli Bouncers sekä GP-sarjan ulkopuolella Nääs-Beagles. Wolverines kohtasi ensimmäisenä viime vuoden runkosarjan voittaja Indiansin, joka oli saanut takaisin kokeneen pelinrakentajansa Carola Lindholmin. Alusta asti oli selvää, että nyt vastassa oli huomattavasti aiempaa vaarallisempi Indians-hyökkäys. Lisäksi Indians oli muuttanut puolustusta siitä, mitä heiltä oli totuttu näkemään.
Ottelu oli tiukempi kuin aiemmat tämän kauden kohtaamiset ja päättyi lopulta maalin erolla 26-19 Wolverinesin eduksi.

Toisessa ottelussa vastaan asettui pääosin kotkalaisista ja tamperelaisista koostuva Nääs-Beagles. Vastustajasta ei ollut mitään ennakkotietoa, joten Wolverinesin pelisuunnitelmaa muokattiin ottelun kuluessa. Wolverines-puolustus pelasi ottelun erittäin tarkasti ja päästi vain yhden maalin. Lisäksi Nääs-Beagles säkitti Wolverines-pelinrakentaja Jenni Wahlbergin kertaalleen maalialueella, mistä seurasi oma maali ja 2 pistettä vastustajalle. Wolverines-hyökkäys oli jonkin verran vaikeuksissa vastustajan blitzin eli heittoryntäyksen kanssa ja hyökkäysrytmi oli katkonaista. Loppua kohden Wolverines terästäytyi ja etenikin huomattavasti alkua tasaisemmin. Voittopisteet Wolverinesille 28-9.
Viimeinen ottelu Mikkelin Bouncersia vastaan oli ennakoidusti turnauksen tiukin. Wolverines hyökkääjillä poltteli hieman pallot näpeissään ja samalla vastustajan hyökkäys onnistui useamman kerran tiukassa tilanteessa. Maaleja tehtiin tasatahtiin ja lopulta ero muodostui yhdestä lisäpisteestä. Wolverines voitti 20-19 ja jatkaa 16.3. pelattavaan finaaliturnaukseen puhtaalla pelillä.

Hyökkäyksen pelaaja-valmentaja Jasmin Lindqvist näkee voitoista huolimatta omiensa pelissä kehitettävää: ”Flägi on hyvin voimakkaasti yhteenpelaamiseen perustuva peli ja tässä turnauksessa näkyi, ettemme ole talviolosuhteissa päässeet harjoittelemaan joukkueena riittävästi. Tämä vaikeutti etenkin hyökkäyksen peliä, jossa kuvioiden ajoitukset ja yhteinen peliajatus pelinrakentajan kanssa ovat tärkeitä. Hienoa on se, että pystyimme silti saavuttamaan tarvittavat pisteet voittoihin. Samalla on todettava, että ennen finaaliturnausta tarvitsemme enemmän joukkueharjoittelua. Lähdemme nälkäisinä puolustamaan viime vuoden mestaruutta.” Hyökkäyksessä eniten pisteitä teki Anna Martola.

Puolustuksessa vastuu jakautui melko tasaisesti kaikille pelaajille. Alkuturnauksessa sattui paljon ohiliputuksia, joita saatiin sitten yötä kohdin korjattua. Puolustuksesta nimeämisen arvoinen pelaaja on flägin ensikertalainen Jenna Hautamäki, joka blitzasi etenkin viimeisessä pelissä hyvin kiukkuisesti.

Päävalmentaja Iiro Laatio summasi turnauksen seuraavasti: ”Turnaus oli haastava aikataulun takia mutta onnistunut. Puolustus pelasi hyvin ja saatiin painetta vastustajien pelinrakentajille. Jenna blitsasi vahvasti ja keräsi monta säkkiä. Hyökkäys ei päässyt ihan samoihin tuloksiin kuin viime turnauksessa. Ottelut kuitenkin voitettiin ja tästä on hyvä lähteä kohti seuraavaa etappia.”

Jasmin Lindqvist