Kevät on kohta täällä ja kausi pian starttaa. Helsinki Wolverines sai haastateltua täksi päiväksi hienoja miehiä. Tervetuloa Eero Ylivarvi, Juha Yli-Arvela ja Mikko Rajala!

 

Eero Ylivarvi:

Eero on kookas mies, joka tulee näkymään pelikentällä. Hän tuo kokoa ja tukevuutta joukkueeseen, mitä jokainen tarvitsee puolustukseensa. Erittäin hieno lisä joukkueeseen!

Kerro kuka olet?

”Hämäläinen puolustuksen linjamies. Takana neljä kautta Huskieta ja kausi ECG:tä.”

 

Miksi Helsinki Wolverines?

”Wolverinesiin siirtyminen oli loppujen lopuksi selkeä valinta. Menneinä kausina kentän toisesta päädystä joukkueen pelaamista ja toimintaa seuranneena on joukkueeseen muodostunut jo kunnioitus. Joukkueen harjoitukset haastavat samalla tavalla kuin Hämeenlinnassa totuttuihin, ja ryhmähenki on kohdallaan. Polttelee päästä takaisin vaahteraliigaan.”

”Hyviä puolia liittyä oli paljon, joten yhdessä muiden hämeenlinnalaispelaajien kanssa teimme päätöksen siirtyä Wolverinesiin.”

Minkälainen oli viime kausi?

”Viime kausi oli Hämeenlinna Huskiesin yllättävän kaatumisen seurauksena rikkonainen. Siirryimme lennosta ECG:hen, joka otti meidät todella hyvin vastaan.”

Minkälaisen vaikutuksen tuot joukkueeseen?

”Se varmasti jää nähtäväksi ja nöyrällä asenteella pitää lähteä liikkeelle, mutta joskus ihan positiiviseksi persoonaksi haukuttu, ja odotan innolla pääseväni osaksi tätä joukkuetta. Niin ja onhan nyt sen verran iso ukko kyseessä, että ainakin tilaa syön keskeltä linjaa.”

Terveisiä faneille?

”Nähdään kesällä!”

 

Juha Yli-Arvela:

Päävalmentaja Kari Titola kommentoi Juhan signausta: ”Hienoa saada Juha joukkueeseen. Valmensin häntä 2014 Turussa kun olimme hyökkäyksen puolella palloa. Sisemmän laitahyökkääjän paikan puolustuksen linjaan vaihtaminen on selkeästi tuonut uutta virtaa pelaamiseen ja maajoukkuepaikan yhtenä parhaista Suomalaisista linjamiehistä. Juha on erittäin tunnollinen harjoittelija, monipuolinen urheilija ja erinomainen joukkuekaveri. Mahtava esikuva meidän nuorille pelaajille.”

Miksi Helsinki Wolverines?

”Wolverines on laadukas organisaatio, joka tekee tosissaan paluuta takaisin suomalaisen jenkkifutiksen huipulle. Joukkueessa ja valmennuksessa on entuudestaan tuttuja, joten liityn joukkueeseen intoa täynnä. Lisäksi joukkueella on ehdottomasti cooleimmat peliasut.”

Millainen oli viime kautesi?

”Viime kausi oli hyvin vaiherikas johtuen viime hetken seuravaihdosta ja loukkaantumisista. Pelillisesti kaudesta jäi karvas maku, joten nälkä tulevalle kaudelle on kova.”

Millaisen vaikutuksen tuot joukkueelle?

”Tuon joukkueeseen sitä mentaliteettia, että periksi ei anneta missään vaiheessa vaan taistellaan loppuun asti joukkueen eteen. Lisäksi yritän omalla esimerkillä näyttää mitä on ammattimainen suhtautuminen urheiluun. Kentällä tuon puolustuksen linjan päätyyn nopeutta ja tarvittaessa pystyn auttamaan joukkuetta myös hyökkäyksen puolella.”

Terveisiä faneille?

”Vaahteraliigakaudesta on tulossa erittäin kovatasoinen ja viihdyttävä. Tervetuloa peleihin!”

 

Mikko Rajala:

Kuka olet?

”Mikko Rajala 20v ja pelaan hyökkäyksen linjaa.”

Miksi Helsinki Wolverines?

”Hyvä päästä pelaamaan taas kovalla tasolla ja antaa näyttöjä. Wolverinesistä oltiin yhteydessä ja olen kuullut hyvää ja uskon, että Wolveriens tulee pärjäämään vallan mainiosti, joten halusin tulla mukaan.

Kerro viime kaudestasi?

Pelasin viime kauden ECG:ssä hyvin ilman mitään suurempia ongelmia. Uskon, että musta saadaan kova vastus linjassa eli kovuutta!

Terveisiä faneille?

”Tervetuloa kannustamaan voittoon!”

 

 

Helsinki Wolverines
Niko Rättö, Tiedottaja

 


 

 

Helsinki Wolverines toivottaa tervetulleeksi kaikki uudet lajista kiinnostuneet tai uutta aloitusta harkisevat sekä nykyiset pelaajat, jotka ovat kiinnostuneet Helsinki Wolverinesin Miesten joukkueiden toiminnasta. Treeniaikataulut ovat Talin Jalkapallohallissa (Purotie 8, Helsinki):

Ma klo 21
Ke klo 20
Su klo 16

Mukaan tarvitset Verkkarit/Shortsit + lenkkarit.

Helsinki Wolverinesin miesten joukkeet pelaavat kaudella 2019 Vaahteraliigaa, 2. Divaria ja 3. Divaria, joten joukkue ja peliaikaa löytyy kaikille kaudelle 2019!

Naisten joukkueet osallistuvat Naisten Vaahteraliigaan ja 1 Divisioonaan.

Wolverinesilla on aikuisten lisäksi juniorijoukkue kaikissa juniorisarjoissa.
Lisätietoja info@helsinkiwolverines.com tai Isto Laalolta (040 552 8756)

Tervetuloa mukaan olit sitten vanha tekijä, tai uutta harrastusta harkitseva.