Haastattelimme Helsinki Wolverinesin kasvattia Ville Valasti rapakon takaa menneistä muistoista ja tulevaisuuden suunnitelmista.

Miten ja koska olet jefun aloitanut?
Jefua tuli pelattua ensimmäisen kauden 2011 Helsinki Wolverinesissa, jolla oli silloin yhteisjoukkue Espoo Devilsin kanssa B-Junioireissa. Inspis lähti siitä kun katsoin Michael Oherista kertovan pätkän The Blind Side. Sen jälkeen ei oo ollut taakse katsomista vaan eteenpäin on menty lajin parissa.

Missä kaikkialla olet pelannut?
Suomessa tuli pelattua 2011-2014 Wolvojen riveissä niin junnuissa, miesten kakkosessa sekä Vaahteraliigassa. 2015 kaudelle vaihdoin Helsinki Wolverinesin vapaaehtoisen Vaahteraliigasta pudottautumisen jälkeen Roostersiin urheilukoulun ajaksi ja sen jälkeen päädyin Kaliforniaan Diablo Valley Collegeen josta sain vuoden jälkeen täyden stipendin Eastern Michiganin Yliopistoon.

Paras jefu muisto?
Paras jefumuisto on kyllä ehdottomasti voitto Purduesta (BIG10) konfressin joukkueesta jonku oli arvioitu voittavan meidän joukkueen mennen tullen. Ratkaisu päättyi 2 sekunttia ennen loppua meidän potkumaaliin ja sen jälkeen ollaan kyllä muisteltu sitä päivää lämmöllä. Suomessa ehdottomasti Suomen maajoukkueen pelit ja Roostersin kanssa pelattu vuoden 2015 Vaahteramalja on omia peliuran huippumuistoja.

Mitä nyt teet?
Tällä hetkellä toimin student coachina meidän joukkueessa. Omalla vastuu-alueella toimin Endien apuvalmentajana ja puolustuksen koordinoinnin assisstenttina.

Meinaatko vielä pelata tai valmentaa Suomessa?
Jefua kyllä tekisi mieli vielä pelata joten saa nähdä mitä tämän vuoden jälkeen käy. NFL ei ollut koskaan haaveena mutta pelailu ja harrastelu kiinnostaa kyllä vielä joten saa nähdä. Terveisiä kotiin kaikille tutuille ja tuntemattomille. Yliopisto jefu on ainutlaatuinen kokemus ja kannustan ehdottomasti kokeilemaan omia rajoja, koska loppupeleissä tänne tuleminen tuo mukanaan vain hyviä ja rakentavia kokemuksia.

Wolverines tiedotus

Helsinki Wolverinesin kausikortit kaudelle 2019 ovat saapuneet painosta🏈

Kausikortti pitää sisällään sekä Naisten Vaahteraliigan että Miesten Vaahteraliigan kaikki kotiottelut (sisältää myös Playoffs ottelut) upealla Brahenkentällä Helsingin Kalliossa!

Brahenkenttä

Yksittäisten otteluiden lippujen hinnat:

Miesten kotiottelut 10 eur (mahdollinen playoffs peli 20 eur)

Naisten kotiottelut 5 eur (mahdollinen playoffs peli 10 eur)

Kortin voi noutaa kaikista Helsinki Wolverinesin Miesten Vaahteraliigan ja Naisten Vaahteraliigan kotiotteluista portilta.

Varmista istuinpaikkasi hyvissä ajoin kaudelle 2019 lunastamalla omasi maksamalla 50 eur Helsinki Wolverinesin tilille FI20 1555 3000 1183 24 ja viestiksi kausikorttiin haluamasi käyttäjän etu- ja sukunimi.