Haastattelimme Helsinki Wolverinesin kasvattia Onni Soininen rapakon takaa menneistä muistoista ja tulevaisuuden suunnitelmista.

Miten ja koska olet jefun aloitanut?

Aloitin kai 2012 talvella Espoo Devilssien kanssa, kun kaveri pyysi mukaan treeneihin ja sen jälkeen vähitellen aloin tykkäämään lajista enemmän ja enemmän kontaktin ja taktiikan takia. Plus se kasvatti kuntoa

Missä kaikkialla olet pelannut?

Aloitin Espoo Devilseissä joista siirryin Wolvojen leiriin ja sen jälkeen lähdin jenkkeihin Rabun Gap Nacoochee Schoolin riveihin. Kun Highschool oli ohi minut rekrytoitiin Lawrenec Universityyn opiskelemaan ja pelaamaan.

Paras jefu muisto?

High School juniori vuotena pelasimme Asheville Schoolia vastaan joka on Rabun Gapin kovin rivalry matsi ja voitettiin matsi viimeisellä sekunnilla kun päätimme potkun siasta ottaa 2 pistettä ja saimme 2 pistettä noin sentin mitan ansiosta.

Mitä nyt teet?

Tällä hetkellä vietän offseasonia opiskellen ja treenaten salilla valmentajan ja joukkueen kanssa. Suurin osa ajasta menee koulutehtävissä ja salia on pari tuntia päivässä 5 kertaa viikossa.

Meinaatko vielä pelata tai valmentaa Suomessa?

Aion pelata ja valmentaa arkkuun asti ja kesällä mut nähdään ainakin Wolvojen sivurajalla jos ei myös kentällä!

Ps. Suosittelen junnuille rapakon toista puolta jos oikeesti tietää rakastavansa lajia tai haluaa konfirmaation siitä. Jefun pelaaminen jenkeissä näyttää sen että tykkääkö jefusta oikeesti vai leikisti.

Wolverines tiedotus

kuva: Paul Wilke,2018

 

Helsinki Wolverinesin kausikortit kaudelle 2019 ovat saapuneet painosta🏈

Kausikortti pitää sisällään sekä Naisten Vaahteraliigan että Miesten Vaahteraliigan kaikki kotiottelut (sisältää myös Playoffs ottelut) upealla Brahenkentällä Helsingin Kalliossa!

Brahenkenttä

Yksittäisten otteluiden lippujen hinnat:

Miesten kotiottelut 10 eur (mahdollinen playoffs peli 20 eur)

Naisten kotiottelut 5 eur (mahdollinen playoffs peli 10 eur)

Kortin voi noutaa kaikista Helsinki Wolverinesin Miesten Vaahteraliigan ja Naisten Vaahteraliigan kotiotteluista portilta.

Varmista istuinpaikkasi hyvissä ajoin kaudelle 2019 lunastamalla omasi maksamalla 50 eur Helsinki Wolverinesin tilille FI20 1555 3000 1183 24 ja viestiksi kausikorttiin haluamasi käyttäjän etu- ja sukunimi.

Wolverines tiedotus

Kuva