Miten ja koska olet jefun aloittanut?
Aloitin Espoo Devilsin riveissä vuonna 2008 iässä kahdeksan. Faija pelasi jefua nuorempana ja kun lopetin lätkän päätin yrittää löytää toisen lajin joka ois itselleni sopivampi.

Missä kaikkialla olet pelannut?
Aloitin Espoo Devilsissä kun kasvoin vähän liityin Helsinki Wolverinesin ja Espoo Devilsin yhdistelmä joukkueeseen. Pelasin maajoukkueessa iän 14 jälkeen joka vuosi kun oli mahdollista, Kun täytin 17 sain vihdoin tilaisuuden pelata jenkeissä. Somerset Berkley Regional (Massachusetts) oli ensimmäisen koulun nimi, pelasin siellä yhden vuoden ja sääntöjen takia piti vaihtaa prep schooliin. Gridiron imports otti yhteyttä ja tarjos apua löytämään uuden koulun ja päädyin Trinity Pawling kouluun (New York) jossa olen pelannut viimeiset kaksi vuotta.

Paras jefu muisto?
Paras jefu muisto on Somerset Berkleystä, pelin voittava säkki Thanksgiving päivän rivarly pelissä joka oli kauden viimeinen peli, molemmat kylät katsomassa peliä katsomossa ja molempien koulujen kaikki oppilaat huutamassa, en ikinä unohda sitä äänen määrää.

Mitä nyt teet?
Päätän juuri nyt opiskeluja Trinity Pawlingissa ja committasin American International Collegeen (Massachusetts) pelaamaan yliopisto jefua.

Meinaatko vielä pelata tai valmentaa Suomessa?
Jää nähtäväksi vielä tällä hetkellä, katsoo miten tämä yliopisto jefu menee mutta se nyt on tietysti etusijalla.

Wolverines tiedotus

kuva: Nicole McDougal, 2018

Helsinki Wolverinesin kausikortit kaudelle 2019 ovat saapuneet painosta🏈

Kausikortti pitää sisällään sekä Naisten Vaahteraliigan että Miesten Vaahteraliigan kaikki kotiottelut (sisältää myös Playoffs ottelut) upealla Brahenkentällä Helsingin Kalliossa!

Brahenkenttä

Yksittäisten otteluiden lippujen hinnat:

Miesten kotiottelut 10 eur (mahdollinen playoffs peli 20 eur)

Naisten kotiottelut 5 eur (mahdollinen playoffs peli 10 eur)

Kortin voi noutaa kaikista Helsinki Wolverinesin Miesten Vaahteraliigan ja Naisten Vaahteraliigan kotiotteluista portilta.

Varmista istuinpaikkasi hyvissä ajoin kaudelle 2019 lunastamalla omasi maksamalla 50 eur Helsinki Wolverinesin tilille FI20 1555 3000 1183 24 ja viestiksi kausikorttiin haluamasi käyttäjän etu- ja sukunimi.