Miten ja koska olet jefun aloitanut?
Aloitin jenkkifutiksen 2015 talvella, mutta en muista yhtään miten laji alkoi kiinnostaa. Kiinnostus taisi lähteä madden pelistä.

Missä kaikkialla olet pelannut?
Urani alkoi Helsinki Wolverines u-15:sta ja sen jälkeen en jatkanut kunnolla ennen kuin aloin harjoittelemaan potkimista. Vaihto-oppilas vuoden aikana pelasin Fletcher High Schoolissa Jacksonville Floridassa ja sen jälkeen palasin takaisin Wolverinesiin.

Paras jefu muisto?
Ensimmäisellä kaudella kun aloitin jenkkifutiksen u-15:ssa meidän joukkue voitti suomen mestaruuden ja itse tein viimeisen touchdownin ja joka oli kauteni myös ensimmäinen kiinniotto, kun pelasin vielä wide receiverinä. Vastustaja teki touchdownin perään, mutta epäonnistui extra pisteessä.

Mitä nyt teet?
Harjoittelen Helsinki Wolverines miehissä Vaahteraliigaa varten ja olen mukana myös suomen u-19 maajoukkueessa. Meinaatko vielä pelata tai valmentaa Suomessa? -Ensi kaudella pelaan Vaahteraliigassa Wolverinesillä.

Meinaatko vielä pelata tai valmentaa Suomessa?
Ensi kaudella pelaan Vaahteraliigassa Wolverinesillä. Valmentamisesta en kyllä tosiaankaan tiedä. Ehkä mahdollisesti joskus kun peli ura on ohi.

Jenkifutista tulevaisuudessa?
Suunnitelmana olisi päästä pelaamaan jenkkeihin yliopistoon mahdollisimman kovalle tasolle. Mutta mikä tahansa tilaisuus olisi tietysti mainiota saada. Washington State on kuulemma kiinostunut joten olisi tietenkin mahtavaa jos sinne meneminen kävisi toteen. Jenkeissä oli myös jokin divisioona 2 koulu kysellyt minusta. Sain myös kirjeen vaihto vuoteni lopussa University of Alabamalta heidän special teams leirille joka olisi järjestetty kesän alussa, mutta päivämäärä ei sopinut joten en päässyt sinne. Olen käynyt vaihto-oppilas vuoden aikana muutamilla potku leireillä ja saanut sitä kautta enemmän tietoa ja koutsausta omiin harjotteisiin.

Kuva: Jarmo Vehkomäki 2018

 

Helsinki Wolverinesin kausikortit kaudelle 2019 ovat saapuneet painosta🏈

Kausikortti pitää sisällään sekä Naisten Vaahteraliigan että Miesten Vaahteraliigan kaikki kotiottelut (sisältää myös Playoffs ottelut) upealla Brahenkentällä Helsingin Kalliossa!

Brahenkenttä

Yksittäisten otteluiden lippujen hinnat:

Miesten kotiottelut 10 eur (mahdollinen playoffs peli 20 eur)

Naisten kotiottelut 5 eur (mahdollinen playoffs peli 10 eur)

Kortin voi noutaa kaikista Helsinki Wolverinesin Miesten Vaahteraliigan ja Naisten Vaahteraliigan kotiotteluista portilta.

Varmista istuinpaikkasi hyvissä ajoin kaudelle 2019 lunastamalla omasi maksamalla 50 eur Helsinki Wolverinesin tilille FI20 1555 3000 1183 24 ja viestiksi kausikorttiin haluamasi käyttäjän etu- ja sukunimi.