Iltaa Emil, ja tervetuloa takaisin Norjan reissulta. Kuinka kevät valmistelut ovat sujuneet?
Hei, valmistumiseni kauteen on sujunut erinomaisesti. Viime kauden päättäneestä loukkaantumisesta johtuen käytin syksyn ensisijaisesti polveni kuntoutukseen ja vuoden vaihteessa pääsinkin jo jatkamaan nousujohteista treeniä.

Sinua voisi kuvailla real ahmaksi, kerrotko kuinka tie lajin pariin on sinun kohdallasi kulkenut?
Joo, kai niin voisi kuvailla. Olen tavallaan syntynyt lajin pariin. Isäni Eero Jauhanen harrasti amerikkalaista jalkapalloa, ja kentän laidalla seuratessani kipinä syttyi. Oma peliurani, sitten alkoi vuonna 2002 kun silloinen suojaikäraja 10 vuotta tuli täyteen. Aloitin harrastamisen Helsinki Wolverines D-junnuista ja ensimmäisessä pelissäni toimin pelinrakentajana Sipoon Bulldogsia vastaan. Ei tarvinnut kyllä suurta lajitietotaitoa huomata, että vahvuuteni oli jo tuolloin selvästi linjapeliin kallellaan, joten pelipaikaksi vaihtui alta aikayksikön hyökkäyksen- ja puolustuksenlinja. Hauskana muistona juniorivuosilta parhaimmillaan tuli pelattua kaikki A-, B-, C-, ja D-sarjatasot yhden vuoden sisällä, ja jos ei muuta kerrottavaa jäänyt niin pelejä oli ainakin riittävästi.

Junnuista nousin edustusjoukkueeseen vuonna 2013 pelaamaan Centteriä, ja muutaman vuoden jälkeen siirryin linjan laidalle hyökkäyksen tackeliksi. Nyt alkamassa 19:s kausi Wolverinesin paidassa ja on vaikea kuvitella muita värejä päällensä pukevansa.

Millaiset tavoitteet olet asettanut itsellesi ensi kaudelle?
Tavoitteena olla nopeampi, vahvempi ja parempi kuin viime kaudella. Ja toki mestaruusjuhlat syyskuussa.

Terveiset Wolverines faneille?
Tulkaahan sankoin joukoin kattelemaan bragulle parasta kesäviihdettä jenkkipallon muodossa ja jos yhtään takaraivossa kutittelee lajin aloittaminen, kannattaa ehdottomasti tulla kokeilemaan. Onhan se tarjonnut minulle erittäin paljon hyviä muistoja ja elinikäisiä ystäviä.

Kuva: Kuuzela photos

 

Helsinki Wolverines pelaa 6 kotipeliä Brahen kentällä Kalliossa keskellä stadia.

Ovet Bragulle avataan 1 h ennen pelin alkua

PE 31.05. Wolverines – Crocodiles Kickoff 18.30
TO 13.06. Wolverines – Royals Kickoff 18.30
LA 29.06. Wolverines – Steelers Kickoff 16.30
TO 04.07. Wolverines – Roosters Kickoff 18.30
LA 03.08. Wolverines – Butchers Kickoff 16.30
PE 09.08. Wolverines – Saints Kickoff 18.30

Kausikortit myynnissä (Kausikortilla pääsy myös Naisten Vaahteraliigaa pelaavan Helsinki Wolverines Ladiesin kotipeleihin)

http://helsinkiwolverines.com/helsinki-wolverinesin-kausikortit/

Tervetuloa Bragulle nauttimaan jenkkifutiksesta koko perheen ja kaveriporukan voimin!

Helsinki Wolverines Cheerleaders on paikalla viihdyttämässä ja pitämässä kannustusta yllä.

Kioskissa grilliherkkujen ja kahvin lisäksi myynnissä Helsinki Wolverines -tuotteita.

Kickoff arkisin kello 18.30 ja Lauantaisin 16.30
Liput 10€, alle 12-vuotiaat ilmaiseksi

https://www.facebook.com/events/2391379027760264/?event_time_id=2391379044426929?ti=icl