Tänään haastattelemme Willy Lindforsia, joka on yksi nuorista lupauksistamme. Willyn edesottamuksia pääset tänä kesänä todistamaan Vaahteraliigamiehistön mukana ja luonnollisesti U19 EM kisoissa saapasmaassa Italiassa heinä-elokuun vaihteessa

Hei Willy, onnittelut U20 suomenmestaruudesta. Mikä nyt päällimmäisenä mielessä ?
No fiilikset on huipussaan edelleen voitosta, ei meinaa uskoo todeksi että me voitettiin ku treeneissä kävi alle 10 jätkää. Jengi vaa taisteli tiensä finaaliin ja napattiin se voitto, tuntuuhan se aina mahtavalta voittaa 💪🏻

Olet nuori Wolverines kasvatti , kerrotko lukijoillemme kuinka olet lajin pariin päätynyt ?
Lajiin päädyin kun vanhaan harrastukseen loppui motivaatio niin ajattelin aloittaa toisen kontaktilajin ja päätin kokeilla amerikkalaista jalkapalloa ja se oli niin mun juttu, vanha harrastus oli siis paini.

Osallistut tulevana viikonloppuna U19 EM leirille , mitkä ovat odotukset itse kisoista ?
EM-kisoista tottakai lähdetään voittoa hakemaan, tiukkoja matseja tulee olemaan mutta paha näin varhain sanoa katsotaan siellä miten käy, kova luotto omiin maajoukkue kavereihin on ja uskon että tolla jengillä edetään pitkälle kisoissa 😁

Terveiset Wolverines faneille ?
Terveisiä faneille voisin sanoa että kiitos kaikille ketkä jaksoi tsempata nuorta ahmalaumaa voittoon, tottakai kannustaminen jatkuu vaahteraliigassa kiitos.

Helsinki Wolverinesin Miesten Vaahteraliigamiehistö aloittaa pitkän maakuntaturneen. Seuraava kotipeli on vasta La 3.8 klo 16.30 Brahen kentällä. Postailemme mukavia kuvia ja tapahtumia maankuntaturneemme vaiheista.
http://vaahteraliiga.fi/Wolverines/

Osta Naisten ja Miesten yhteinen kausikortti Wolverinesin Vaahteraliigojen kotipeleihin kaudelle 2019. Alennettuun hintaan 25 eur (2 kotipeliä 2*10 eur + mahdollinen playoff peli 20 eur sekä naisten playoff ottelu 10 eur) Loistavan kausikorttidiilin voit lunastaa myös paikan päältä ja sen voi maksaa myös Smartum kulttuuriseteleillä.
http://helsinkiwolverines.com/helsinki-wolverinesin-kausikortit/

Miesten 2. Divisioona miehistö Blue jatkaa vierasturneeta ja pelaa seuraavan pelin vieraissa Porvoossa Pallokentällä
Sunnuntaina 14.7 klo 13.00 Teurastajia vastaan. Tule paikalle kannustamaan Blue voittoon toista puhtaanpelin joukkuetta vastaan

http://www.sajl.org/selaus/otteluohjelma.php?sarja=9&kausi=2019