Naisten Vaahteraliigan runkosarja on saatu päätökseen, ja on aika selvittää kenet runkosarjan voittaja Turku Trojans saa vastustajakseen lauantaina 4.9. klo 12 Vantaan MUP Stadionilla pelattavaan Naisten Vaahteraliigan finaaliin.

Välieräpari Helsinki Wolverinesin ja Mikkeli Bouncersin asetelmat otteluun ovat kutkuttavat, sillä välierän kotietu piti ratkaista arvonnalla joukkueiden päätyessä runkosarjassa tasapisteisiin, josta lisäksi kummallakin on voitto toisesta. Kumpi tahtoo paikkaa finaalista enemmän?
Se selviää lauantaina 27.8. Helsingin Velodromilla klo 17:30 potkaistavan kick offin myötä.

Ottelun prinsiipit:

  • Jatkuuko Wolverines nousujohteisuus
    Joukkueiden ensimmäinen kohtaaminen kaudella päättyi Bouncersin voittoon, mutta kauden edetessä Wolverines on onnistunut parantamaan peliään.Wolverines onnistuikin kääntämään joukkueiden toisen runkosarjapelin voitoksi. Jatkuuko sama vire välieräviikolla?
  • Hyökkäysten yllätykset
    Bouncers on luottanut voimajuoksuun ja pyrkinyt yllättämään puolustukset heitoilla. Wolverinesin hyökkäyksessä on nähty kauden edetessä myös pieniä muutoksia. Nähdäänkö joukkueiden hyökkäyksiltä uusia jekkuja vai luotetaanko tuttuihin ja turvallisiin peleihin?
  • Linjaväännöt
    Wolverinesin linja on saanut kesän aikana täydennystä tutuista pelaajista ja sen lisäksi I-divisioonan joukkueesta on nostettu konkareiden vierelle nousevia kykyjä. Bouncersin näyttö vahvasta linjatyöstä kauden aikana on saanut aikaan hyvää painetta hyökkäyksen sekä puolustuksen puolella. Linjassa tuleekin olemaan mielenkiintoista vääntöä koko ottelun ajan, kun vahvat juoksujoukkueet asettuvat toisiaan vastaan.

Lue myös SAJL otteluennakko välierästä


La 27.8. klo 17:30 – Helsingin Velodromi
Naisten Vaahteraliigan välierä: Wolverines vs Bouncer

Liput tapahtumaan 5€, lipunmyynti portilla.
(Alle 15-vuotiaat pääsevät tapahtumaan ilmaiseksi)

Ottelua voi myös seurata suorana lähetyksenä Ruutu+ kautta, tai @wolverines_ladies Instagram storiesista

🏈 Facebook-tapahtuma
🏈 Naisten Vaahteraliigan kauden 2021 otteluohjelma
🏈 Naisten Vaahteraliigan kauden 2021 sarjataulukko