Lokakuun ja kauden 2022 off-seasonin alkaessa Wolverines on solminut sopimuksen Lasse Voipion kanssa. Voipio liittyy Wolverinesin valmennukseen alkavalle kaudelle DB-valmentajana. Viimeisimpänä Voipio on toiminut kaudella 2021 Porvoo Butchersin puolustuksen koordinaattorina sekä DB-valmentajana, ja näin osaltaan auttoi joukkueensa välieriin saakka. Mies on kerryttänyt kokemusta suomalaisen jenkkifutiksen parissa jo vuosia. Hän on pelannut niin Wolverinesissa, 69ersissa, Helsinki Whipsissä kuin GS Demonsissakin. Valmennuksen puolella Voipio on vaikuttanut Butchersin lisäksi Wolverinesin juniorijoukkueissa, Aalto Predatorsin puolustuksen linjavalmentajana sekä ECG:ssä päävalmentajana ja puolustuksen koordinaattorina.

Voipio oli mukana perustamassa Wolverinesia 1995. Perustajajäsen Voipio kommentoi paluutaan Wolverinesiin seuraavasti: ”On mahtavaa tulla takaisin Wolverinesiin muutaman vuoden jälkeen. Haluan auttaa pelaajiamme kehittymään maan parhaiksi omilla pelipaikoillaan ja täten auttaa joukkuetta voittamaan jokaisen vastaantulevan pelin. Mielestäni amerikkalaisessa jalkapallossa on kyse kovasta työstä, mutta myös hauskanpidosta – eikä mikään ole hauskempaa, kuin otteluiden voittaminen, paitsi niiden voittaminen aseveljien kanssa. Kaikki kuitenkin tiedämme, että voittaminen mahdollistuu kovalla työllä, ja tuo työ alkaa nyt!

Päävalmentaja Michael Mattingly on innoissaan saadessaan toivottaa Voipion tervetulleeksi valmennustiimiin. ”Yksi kokenut valmentaja lisää joukkueeseen on aina hieno juttu. Lassella on reilusti kokemusta tästä liigasta ja hän tietää, kuinka hommat toimivat. On mahtavaa saada hänet takaisin Wolverinesiin auttamaan meitä tavoitteessamme kohti mestaruutta!

Tervetuloa takaisin, Lasse!