Syksyisen viileä sunnuntai-iltapäivä tarjosi jännitystä koko rahalla, kun Helsinki Wolverines ratkaisi lähes neljä tuntia kestäneen ottelun jatkoajan hyökkäyskilpailussa Hämeenlinna Falconsia vastaan. Wolverines-hyökkäys eteni ottelussa varsinaisella peliajalla yhteensä 336 jaardia, joista 210 heittäen.

Yritysmäärältään Wolverines pelasi lähes yhtä paljon juoksu- kuin heittopelejä. Falconsin hyökkäyksen etenemät 174 jaardia kertyivät taas valtaosin juoksupeleillä (105 jaardia). Falconsilla oli mahdollisuus ratkaista ottelu tilanteessa 26–26 aivan viimeisen neljänneksen lopussa, kun he pääsivät yrittämään potkumaalia Wolverinesin maalialueen läheisyydestä. Wolverines-puolustuksen blokin myötä ottelun voittaja haettiin hyökkäyskilpailussa. Lopulta ottelun ratkaisi Wolverinesin #34 Matias Tuominen, joka otti kiinni Tuomas Viuhan #15 heittämän pallon maalialueella, Wolverines-puolustuksen torpattua ensin Falconsin hyökkäysyritys.

Matias Tuominen oli muutenkin ottelun tehomies neljällä TD:llä ja 190 hyökkäysjaardilla. Koko joukkueen erittäin tasapainoisesta suorituksesta, voi vielä nostaa esiin Leevi Aarnion #72 johtaman hyökkäyksen linjan vahvan suorituksen sekä Jasper Lindqvistin #46 johtaman puolustuksen venymisen ratkaisevilla hetkillä.

Loppulukemat Wolverinesille 32-26 (20-20) OT Sunnuntaina 26.9. klo 14 vieraaksi saapuu Seinäjoki Crocodiles. Tämäkin ottelu pelataan Velodromin harjoituskentällä Helsingin Käpylässä. Tervetuloa kannustamaan Wolverines voittoon!