Helsinki Wolverines on solminut jatkosopimukset DL-valmentaja Aki Rinteen ja LB/ST-valmentaja Mika Ahosen kanssa. Vaikka jenkkifutiskansa odottaa vielä ratkaisua sunnuntaina pelattavalle Vaahteraliigakauden 2021 päätösnäytökselle, on rattaat pyörineet Wolverinesin osalta jo pidempään kauden 2022 osalta.

Päävalmentaja Michael Mattingly: ”Olen erittäin mielissäni saadessani Akin ja Mikan mukaan tulevallekin kaudelle. Oli perusteltua pyytää heitä jatkamaan, sillä puolustuksemme oli kuluneella kaudella tilastoissa liigan toisiksi paras. Pyrimme parantamaan tästä entisestään ja edessä onkin toinen off-season, jonka työn tavoitteena on tilastojen ykköspaikka puolustuksessa. Tästä on hyvä jatkaa suunnitelmiamme kaudelle 2022.”

Myös Rinne on tyytyväinen jatkosta: ”Kaudesta ja puolustuksen linjan kehittymisestä jäi positiivinen fiilis. Tästä on hyvä jatkaa off-seasonille!” Ahonen myötäilee valmentajakollegansa kommentteja: ”Positiivinen fiilinki jäi vastoinkäymisistä huolimatta. Pikkasen jäi hampaankoloon tulevaa kautta ajatellen. Pieniä parannuksia kehiin, niin lähdetään uudestaan metsästämään maljaa!