Hyvät seuraajat!

Helsinki Wolverinesin 2-Joukkue Helsinki Wolverines Blue on päättänyt vetäytyä Miesten 1 Divisioonasta johtuen pelaajien kuormituksesta. Pelaajamäärä on edelleen kohtuullinen pelaamaan Miesten Vaahteraliigaa, Miesten 1 Divisioonaa ja poikien U17 Suomen mestaruussarjaa. Kesäloma-aika ja loukkaantumissuma on kuitenkin aiheuttanut tilanteen, jossa pelaajaturvallisuuden takia seura on nähnyt järkevämmäksi jättää käytännössä samasta pelaajapoolista kuin Miesten Vaahteraliiga ammennettavan pelaajaryhmän kuormituksen takia Miesten 1 Divisioonan pelaamisen kesken kaudella 2023. 

Helsinki Wolverines harkitsee kauden jälkeen tarkkaan millä tasolla Miesten Blue joukkue, jonka tarkoitus on antaa nuorille pelaajille hyvän polun Vaahteraliigaan, pelaa kaudella 2024. Pelit jatkuvat suunnitellusti U17 poikien mestaruussarjassa ja Miesten Vaahteraliigassa. 

Miesten Vaahteraliigassa on seuraavan vastassa pirteästi kauttaan läpivievä Porvoon Butchers. Peli pelataan Helsingin Velodromilla ja 600 ensimmäiselle on Jefutyyppi.fi mahdollistama ilmainen sisäänpääsy. Tule kannustamaan Wolvot tämän kauden ensimmäiseen voittoon Vaahteraliigassa. 

Lisätietoja: info@helsinkiwolverines.fi

Tapahtuma: https://fb.me/e/6eqSIrmsQ